חלה תוצרת בית במילוי ערמונים ובצל
לערב שבת, ערב חג ואפילו לפיקניק של שבת בבוקר. רות אוליבר עם מתכון משגע לחלה רכה במלית ערמונים ובצלים
לערב שבת, ערב חג ואפילו לפיקניק של שבת בבוקר. רות אוליבר עם מתכון משגע לחלה רכה במלית ערמונים ובצלים
מנה סופר מרשימה בתבנית אחת של נתחי סלמון עסיסיים, בצירוף אורז מלא טעם עם ערמונים, מתאימה כראשונה ועיקרית בחג הזה
משתמשים בערמונים מקולפים שקיימים כל השנה, אבל הכי כיף כשקר בחוץ לאפות עוגה עם טעם אגוזי שלא תקבלו בשום עוגה אחרת
ליום חול או לסופ"ש, מתכון לארוחה בתבנית אחת של פרגיות עם בטטות, תפוחי אדמה, ערמונים, ובצלי שאלוט שנכנסים יחד לתנור
הם הופכים את הרחובות שלנו לסוג של אירופה כל סתיו מחדש, אבל מסתבר שהקסם שלהם הוא לא רק הריח המשכר. לפי הרפואה הסינית, ערמונים יכולים לעזור לכם להתגבר על כמה בעיות מעיקות במיוחד
בכל שבוע אנחנו מבשלים לכוכב אחר, הפעם מדובר בטיקטוקרית עמית מיוזיק. לכן פתחנו את הארונות הוצאנו פסטה , הקפצנו ערמונים והכנו לכם דודא קשה לארוחת צהריים.
רוצים להכין מנת ריזוטו בבית? שלא יספרו לכם סיפורים, זה באמת לא מסובך. השף כפיר סבן מרשת מסעדות ויוינו עם טיפים ומתכון בסיסי לריזוטו (כולל ציר ירקות פשוט וקל), שאפשר גם להכין מראש. לכבוד העונה הקרירה הוא מוסיף שדרוג טעם וצבע שיפיל אתכם
בצק יוגורט עדין ופריך במלית ערמונים וגבינות וקורט של צ'ילי גרוס להקפצת הטעמים. מושלמות לאירוח וגם סתם ליד הקפה
כשבחוץ קריר וגשום, אנחנו מחפשים מנות מושקעות יותר, שימלאו את הבית בריח נעים ויעשו לנו חם בלב. השף אבי ביטון מציע לכם מתכון מעולה, שיגרום לכם לרוץ למטבח ואז להגיש לכל המשפחה באהבה
אנחנו לא כל כך מבינים מה קורה עם מזג האוויר שם בחוץ, אבל יש לנו תבשיל עם תחזית אחת בלבד
קשה מאוד להיכשל בהכנה של סופריטו ובטח שאי אפשר שלא להתאהב בו - סיר עם עוף ותפוחי אדמה שחומים ועסיסיים עטופים רוטב סמיך. לכבוד החג אינס שילת ינאי מוסיפה למנה האהובה גם ערמונים שיהפכו אותו לחגיגה אמיתית
יש מנות שאנחנו פשוט יודעים שהן מנצחות, אי אפשר ליפול איתן, אין אחד שלא יאהב אותן - תגידו שלום למנת החובה שלכם בחג הקרוב - עוף צלוי בסילאן, יין אדום וערמונים
אבי לוי ממשיך לסדר אתכם לליל הסדר עם מתכון שלישי בסדרה, והפעם: תבשיל קדירה מעולה של בשר טלה, ערמונים וערימה של תבלינים
מזג האוויר שבחוץ עשה לנו חשק לארוז יחד חזה עוף, ערמונים, בטטות וטימין במעטפות פפיוט אישיות, שהופכות את הנתח לעדין ורך
מתאים לתבשילי קדירה, אבל גם למוקפצים, עשיר בטעמים ולא מאוד יקר. יש סיבה לכך שנתח הוויסבראטן הפך לפופולארי כל כך בקרב השפים. באטליז מיט אנד דלי, מסבירים על מה חשוב להקפיד ואיך להכין ממנו בבית תבשיל חורפי עם ערמונים, דלעת ערמונית ופטריות
אבי ביטון מעמיד סיר צבעוני ועשיר של ירקות שורש חורפיים, כרוב סגול, עלי תרד ירוקים וערמונים. ספק אם תשימו לב אחרי שתטעמו, אבל בקדירה המופלאה הזאת אין בכלל בשר
מנת פסטה היא מסוג המנות שתמיד בא לנו לאכול ועם השקעה קטנה בחומרי גלם טובים היא הופכת בקלות מעוד סתם מנה לכזו שתגרום לכם לבכות מאושר
מנה עיקרית מרשימה שכוללת פרגיות עסיסיות, ארטישוק ירושלמי, ערמונים ויין אדום שחוברים יחד למנה חגיגית ועשירה. והכל במינימום מאמץ
הסלט שכל ילד ירצה לקבל: אבי ביטון הלך לפרגן למסעדה החיפאית כולא של השף עודד חצבני וחזר משם עם רעיון למנה מושלמת, לחג הפסח ולשאר השנה: נתחי פרגיות צלויות עם סילאן וערמונים המוגשים על עלי חסה פריכים
הסחורה בשוק מסמנת שהאביב כבר פה, אבל מירב שיינר מתקשה להיפרד מהחורף, העונה האהובה עליה. רגע לפני שהימים החמים משתלטים עלינו, היא אופה לחמניות ערמונים שקל מאוד להכין בבית
ערמונים הם מבין המאכלים המענגים ביותר עלי אדמות. מלוחים או מתוקים, כאוכל רחוב או כקינוח מפונפן
איך מבשלים דייסת שיבולת שועל? למה ערמונים מגיעים חלולים? וכל כמה זמן צריך להחליף את מזווה התבלינים בבית? מאמן המטבח במקבץ חורף
העץ שהוזכר ביומנה של אנה פרנק ונשתל ברמות נפתלי ב-2012 החזיק מעמד שני אביבים, אך השנה, ככל הנראה בעקבות החורף השחון, הוא מת. "התחושה קשה, אך אי אפשר להילחם בטבע"
אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת להכין את מנת האירוח המושלמת לחורף ריזוטו פטריות עם ערמונים, ומגלה פטנט לעיגול פינות בפעולת הערבוב מבלי לוותר על הטעם
בשבוע הקרוב המסעדות חוגגות אוקטוברפסט עם בירה ואוכל גרמני, מסעדות היוקרה יוצאות בתפריט מיוחד, ובצפון בסמוך לכנרת מושק תפריט מוזל לסטודנטים. מה נאכל השבוע?
7 שנים פעלה מסעדת ערמונים במושב סגולה שבדרום. עכשיו היא מתרחבת לצמח, חמי יואב, ובהמשך גם בשרון, לטרון ואילת. התפריט הרחב יישאר, ולנוף יהיה תפקיד מרכזי
ערמונים לוהטים הם הפינוק האולטימטיבי בעונה הקרה. כל מנות החורף המשלבות ערמונים, ממסעדות ברחבי הארץ
אין מראה רומנטי מזוג המנשנש ערמונים מתוך שקית נייר על רקע מושלג. אצלנו אין שלג, אבל אין סיבה לא ליהנות מערמונים. השף נדב שרז ממסעדת מנואלה בזכרון יעקב על מלך החורף
אין ספור מתכונים משלבים בין מרכיביהם ערמונים.מיכאל כץ, השף הראשי של קבוצת מסעדות אדום בירושלים מגיש הצעות למרק, ניוקי, חזה ממולא וקינוח עם ערמונים
ערב חג שני וכבר אין לכם חשק למנות אחרונות מסובכות. השף דיויד פרנקל מתקתק פרפה ערמונים קל להכנה
המסעדות מתחילות לרענן את התפריטים ומציעות מנות סתיו. האירועים הקולינריים השווים שכדאי לפקוד השבוע
איך שלא תקראו להן: כופתאות ממולאות או גומבוץ, הן יהיו הקינוח האולטימטיבי של ההונגרים. הסבתות מגיעות ללמד אתכם
ארוחת ט"ו בשבט בסיר אחד, למי שאוכל לבד ואז גם צריך לשטוף את הכלים בעצמו: עוף בערמונים וירקות שורש. כולל טיפ מיוחד לסובלים ממיגרנות