סביצ'ה דג ים עם אבטיח ומוצרלה: קיץ בצלחת
אין תענוג גדול יותר בקיץ מאבטיח קר, והוא לא חייב להופיע דווקא במערכה האחרונה של הארוחה
אין תענוג גדול יותר בקיץ מאבטיח קר, והוא לא חייב להופיע דווקא במערכה האחרונה של הארוחה
יוגב ירוס רוקח לנו את הסביצ'ה הכי טעים שתאכלו - טרי, מרענן, בריא וקל להכנה עם חומרי הגלם הנכונים לעונה
לא בכל מקום תמצאו דגים טריים ולא בכל מקום תמצאו דגים מיוחדים מכל העולם, אבל אצל מקס & שמיל דגים, זו לגמרי החוויה. ככה זה שניסיון ואהבה לדגים מתמזגים יחד לחנות אחת (ויש לנו גם מתכונים)
יוגב ירוס רוקח לנו את הסביצ'ה הכי טעים שתאכלו - טרי, מרענן, בריא וקל להכנה עם חומרי הגלם הנכונים לעונה
מה מכינים לארוחה קיצית קלילה שתעשה רושם כאילו השקעתם אבל בפועל נדרשתם רק לערבב? ברור שאת המנה הזו ואתם עוד לא מבינים כמה פעמים תכינו אותה הקיץ
אחרי שנתיים, הגיע הזמן להכיר את המסעדה "החדשה" של מור חזן ודור אבן. להכיר, ולהסתער
אם אתם מחפשים את המנה הראשונה המושלמת לארוחה החגיגית, אבי ביטון כאן בשבילכם עם מתכון קל, טעים ועסיסי לסביצ'ה ברמונדי ישראלי. צפו בו מכין את המנה עם לירון מדגי המושבה בפתח תקוה
דורון אסרף, מחזיק כבר 17 שנה מעדניה קטנה ומשובחת, דגים וטעמים שמה, שם הוא מוכר דגים טריים אבל לא רק, לקוחות המקום כבר יודעים שחוץ מדגים אסרף ימכור להם גם את הרעיון לארוחה שהם הולכים להכין, ואת כל המצרכים הדרושים לה, הנה 3 רעיונות כאלה
כשמסיימים לאכול את סביצ'ה התמנון בסדנא בירושלים, המוגש בתוך חצי אבוקדו עשוי על הגריל, מתחשק פשוט להזמין אותו שוב ושוב
אחרי כמה ימים של גשם, השמש שוב חזרה לזרוח, ואת יום שישי השמשי הקרוב שווה לנצל לביקור בשוק הכרמל, שלא מפסיק להתחדש, הנה 5 עצירות טעימות במיוחד, ששווה לפקוד
תשכחו מכל מה שחשבתם וידעתם על הסביצ'ה כמו שהוא מוגש במסעדות בארץ, ותתכוננו להתאהב בסביצ'ה הפרואני, מנה מופלאה עשירה בטעמים, שאפשר להכין בבית בקלות והרבה יותר בזול. המדריך המלא לסביצ'ה פרואני
סביצ'ה זה שם מלחיץ למנה סופר קלה להכנה. השף אסף זילברשטיין ממסעדת ריפאבליק מוסיף לקוביות הדג הטריות, ירקות שורש עונתיים ובוטנים קצוצים ומניח מעל לחם קלוי
לרגל יום האהבה ביקרנו אצל תומר אגאי וזוגתו איה אשוח, שמתפעלים ביחד את מסעדת סנטה קתרינה הפופולרית. ויש גם מתכונים כיפיים לארוחה רומנטית קלילה בבית
ביסטרו וניה של השף שחר סיוון נפתח בעיר התחתית של חיפה לפני שנתיים ומרגיש כבר כמוסד מקומי. את מנת החומוס הרומני שלהם העשוי קרם גס של שעועית לבנה עם המון בצל מטוגן, בחר אבי ביטון להגיש עם קוביות דג ים טריות כבושות קלות בלימון, עגבניות שרי וכוסברה
דג האינטיאס אידיאלי להכנת דגים נאים. בפרק האחרון של מדריך הדגים, מעלה השף יורם ניצן את הרף ומלמד את סודות הכנת הסביצ'ה עם אינטיאס בקרמל צ'ילי, אגוזי לוז ופרוסות דקיקות של פטריות פריכות. ומי שכבר מתגעגע יוכל לשוב ולטעום מנפלאותיו של ניצן בקרוב מאוד
פיליס גלזר מנצלת את עונת הליים הקצרצרה, מסבירה על סגולותיו ומעניקה פטנט שישמור את פצצת הבריאות גם מעבר לעונה. ויש גם מתכונים לסביצ'ה זריז ועוגת קי ליים פאי אמריקאית
השף עמוס שיאון משיק במסעדת הלנה בנמל ערבים בקונספט של שוק דגים. לכבוד המאורע הוא קופץ לחנות הדגים בפורדיס ומכין סביצ'ה אינטיאס מדגי ים טריים
נתחי דג נא עם מקפא ענבים, סלט בורגול עם פירות קיץ, מרק יוגורט עם מלפפונים ונענע - השף יואב בלימן ממסעדת מטבח לילה בת"א מצנן את האווירה
לרגל שבוע הגורמה ה-19 בו מציעות המסעדות ארוחה מלאה במחיר 89 שקלים, קבלו 5 מנות קיציות במיוחד של שפים מהמסעדות המשתתפות
הוא מתוק, צהוב ועכשיו בשיא העונה - השף ניר דגן ממסעדת קאסה נובה מכין מתכונים לא שגרתיים עם תירס
עם המשמשים האחרונים של העונה וטמפרטורה שעולה לגבהים חדשים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סביצ'ה דג טרי בעשר דקות
לבריאות יום א' כבר יצא המיץ מהחופש הגדול והמתיש. סביצ'ה וקרפצ'יו מדגים נאים היו בדיוק מה שהדוקטור רשם
סביצ'ה, טרטר וקרפצ'יו - מתכוני דגים נאים קלילים וקיציים. השף אסף דוקטור מה'קרפצ'יו בר' נותן לכם מרשם להצלחה
כבר לא חורף אבל עוד לא קיץ. אבי ביטון משלב סביצ'ה דג קליל עם עדשים שחורות שצריך רק לערבב ברגע
אביב משה פורס פילה לוקוס ומכין לאיילת טריאסט קרפצ'יו ים תיכוני
היום של ניר פלר התחיל אצל מוכר דגים חדש, אבל מפתיע, המשיך בחלומות על מסעדת "שה פניס" והסתיים במתכון לסביצ'ה ולפילה לוקוס
איילת טריאסט ואייל לביא מכינים סביצ'ה של פלמידה לבנה עם סלרי, בצל סגול וארוגולה בפחות מחמש דקות