חומוס המעיין, רמת גן: חומוסייה כמו פעם, וכמו שצריך עכשיו
ניגוב של החיים, אם תמצאו אותו
ניגוב של החיים, אם תמצאו אותו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שלושה צבעים, שלושה זנים ושלושה מתכונים מעולים. עז תלם מזכיר לנו שבמטבח, העדשה היא הנסיכה האמיתית ומכין מסבחה מעדשים כתומות, סלט עשיר מעדשים ירוקות עם ברוקולי וקציצות עדשים שחורות ברוטב קארי אדום וקוקוס
60 שנה של כל מה שטוב ביפו, על שולחן אחד
יש כאן מסבחה קלה, סלט חצילים אדיר, סיר ממולאים, בטטות בתנור וקינוח כמובן - הרכבנו לכם ארוחת שישי מושלמת
הוא לא עושה וולט ולא עושה כרטיסי אשראי, אבל הוא כן עושה אוכל. כלומר, עד שהדחפורים יפרקו את המקום לפירורים
אף אחד פה לא יעמיס לך על הראש סיפורים ואגדות, אבל כולם יעמיסו לך על הצלחת תבשיל חמים ומנחם של פעם
ראמן ציוני וכריך "פועלי קיסריה", מסבחה חורפית ותבשיל מאמות טוניסאי: ארז קומרובסקי שובר את הסגר עם המשלוח הכי טוב בישראל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי להשרות המון שעות, ובלי לעבוד יותר מדי קשה, אורן לוקסנבורג מכין חומוס מסבחה ירוק ומשגע, שעשוי מאפונה ירוקה יבשה ונענע
המסלול המפותל של זיזו התחיל בארץ ישראל הישנה, נפוץ לירדן ולכווית, והסתיים היכן שכל מסלולי החיים הראויים מסתיימים בסופו של דבר - בבית, עם חומוס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסבחה לא חייבת להיות מחומוס, היא יכולה להיות עשירה וצבעונית, קלילה ועשויה מירקות. ענר הרקוב ממסעדת מונאר מלמד אותנו להכין מסבחה מופלאה מדלעת כתומה ואפונה צהובה
במקום להסתבך עם גרגירי חומוס, מכין השף יואב בלימן מסבחה עם טוויסט משחה מתקתקה משעועית לבנה המוגשת עם טחינה, פיתות ופרגיות צלויות
אם אתם מחפשים רעיון למנה מקורית, קלה להכנה וטעימה בטירוף לאכילה ליד המדורה של ל"ג בעומר, יש לנו תשובה עבורכם, והיא מפתיעה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת סרווסריה בת"א מפורסמת באוכל לא מתחנף שטבחים אוהבים לאכול וגם לשתות משהו לידו. השף רוברט קלוגר מארח את אבי ביטון למסבחה לימה וצ'ייסר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסבחה בדרך כלל עושים מגרגרי חומוס, אבל במסעדת "זכאים" הטבעונית בתל אביב של שף הראל זכאים מכינים אותה מפול מצרי ושעועית לימה ועם הרבה חריף
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תענוג לאכול את המנה הזאת בכל שעה ביום אבי ביטון מנגב מסבחה בשר טלה עם גרגירי חומוס וטחינה. אל תשכחו לצרף לחגיגה פיתה טריה
עם ארטישוק, משולב בספגטי או על מסבחה של שעועית לבנה. השף יהונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מעניק מתכוני פול ירוק. הכינו את התרמילים
לא רק מחומוס וטחינה - השף יוסי שטרית מכין מסבחה מחצילים, פול וגבינה מלוחה שתהיה נפלאה לצד כל פיתה