ארוחה משפחתית: לחם בירה ואגוזים
סוף השבוע הסוער שעבר עלינו השאיר טעם של עוד. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תוך שעה לחם בירה עם אגוזים ללא התפחה, אפוף בטעמים עמוקים של חורף
סוף השבוע הסוער שעבר עלינו השאיר טעם של עוד. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תוך שעה לחם בירה עם אגוזים ללא התפחה, אפוף בטעמים עמוקים של חורף
למה שלא תכינו לעצמכם לחם כהה ומתקתק, שאפייתו קלה ופשוטה? ארז קומורובסקי משלב קמח כוסמין ובירה שחורה, ויוצר מאפה מגרה במיוחד
אחרי שגילה את הסודות הקטנים לאפיית לחמי בריאות, חושף הקונדיטור אסף לוי, מאסף ארטיזן בייקרי, מתכונים לסוגים שונים של לחם מרחבי העולם