נאמס: האגרול הויאטנמי עם עוף, תתכוננו להתאהב
מוכן בקלות, לא משמין, ויקח אתכם רחוק רחוק לוויאטנם
מוכן בקלות, לא משמין, ויקח אתכם רחוק רחוק לוויאטנם
הדוגמנית והמאפרת יצאה באתגר לעוקבות שלה, והתגובות? מסתבר ש-וואו. מה נדרש? דפי אורז, כן כן קראתן נכון, אלה מהסופר השכונתי הקרוב וסרום מלא קולגן להשלמת גלואו לעור הפנים. הקוריאניות כבר יודעות ועכשיו גם אנחנו
לפעמים הספרינג רולס הם רק תירוץ: דפי אורז במילוי ירקות פריכים עם רוטב חמאת בוטנים שתרצו לטבול בו כל מאכל שנקרה בדרככם
אין רגשות אשם, שומרים על תזונה מאוזנת ומושלם גם לאלו שנמנעים מגלוטן. לעולם לא יימאס לנו מבורקס שמוכן מדפי אורז
זה לא עוד בורקס עשוי דפי אורז, זה בורקס דפי האורז הכי פריך ומתפצח שתכינו בזכות כמה טיפים קטנים שעושים את כל ההבדל
10 דקות עבודה, חצי שעה בתנור, ויש לכם ג'חנון מושלם לשבת בוקר, בלי רגשות אשם
הקורונה נתנה אותותיה גם בעור הפנים שלנו. חסימת נקבוביות העור על ידי המסכה יצרה פצעים שרק מסכה אחת (אחרת) יכולה לפתור. המצרכים: דפי אורז ותיון תה ירוק.
המוצר יגיע עם אריזה לסגירה חוזרת, לשמירה על טריות מרבית ללא גלוטן ודל קלוריות
דפי האורז, הינם מוצר קולינארי פופולארי בישראל, בעיקר משום שניתן להכין מהם עשרות מתכונים מגוונים בטיגון, באפייה ובהשריה, ללא גלוטן ודלי קלוריות
עם כל הכבוד למלאווח מדפי אורז או בורקס, הגיע הזמן להחזיר לדפי האורז את ייעודם המקורי, ולהכין ספרינג רולס. טבעוני, עם עוף או עם דגים, קבלו 3 הצעות הגשה למרענן הרשמי של הקיץ
קצת לפני משבר הביצים, מחסור אחר הסעיר את הישראלים - דפי האורז אזלו מן המדפים בגלל גרסה דיאטטית לבורקס. עכשיו כשכולם שוב בדיאטה שאלנו מומחית האם זה באמת דיאטטי ועד כמה זה בריא?
במקום להכין עוד סלט קייצי אורלי פלאי מציעה לכם לצייד את המזווה בדפי אורז, ולהתחיל לגלגל. 2 דקות של עבודה ויש לכם כיסונים טעימים מוכנים לאכילה,שממולאים בירקות רעננים בתיבול אסיאתי עדין
לאירוח קייצי לא מתאמץ מתקתקת רות אוליבר ספרינג רולס - ומגלגלת תוך דקות ספורות דפי אורז במילוי פריך של דג ובשפע עלים טריים
נשאר לכם עוף צלוי מהחג? קרעו אותו לרצועות, הוסיפו ירקות, ומלאו דפי אורז שריככתם במים. יחד עם מטבל סויה או מיונז, קיבלתם ספרינג רולס רעננים ללא טיגון
קחו שעועית לבנה עדינה, בשלו עם פלפלים, בצל ורסק עגבניות, מלאו דפי אורז בתבשיל, והכניסו לאפייה בתנור. כך תתקינו מנה ראשונה מרשימה, טעימה וקלה להכנה
כתבה שלישית בסדרת האוכל האינדונזי, שבה אתי אלימלך מלמדת איך מכינים סמבל, וכיצד משלבים אותו בדפי אורז ממולאים, בסלט מלפפונים ופירות, ובתבשיל עוף