באי פאן: קצת משם וקצת משם, והנה האוכל הסיני-ישראלי שחיכינו לו
האם זה אותנטי, אתה תוהה בהתחלה. האם זה חשוב בכלל, אתה עונה לעצמך בעודך מחסל
האם זה אותנטי, אתה תוהה בהתחלה. האם זה חשוב בכלל, אתה עונה לעצמך בעודך מחסל
בשיתוף יריד האוכל דיזנגוף סנטר, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אומרים שהאוכל הסיני בארץ הרבה יותר טעים מזה שבסין ואפשר להבין את הסיבות לכך. יריד האוכל דיזנגוף סנטר השיק כרטיס טעימות אישי/זוגי, כולל הטבה לגולשי וואלה! NEWS, אז שלחנו את עז תלם ליהנות ולדגום כמה מנות קלאסיות. צפו
גם אתם נתקפתם לאחרונה בגעגוע בלתי מוסבר לאגרול שמנוני ברוטב אדום זרחני? ברצון עז למרק תירס סמיך או לעוף בלימון? אתם לא לבד, בשם הנוסטלגיה, אבל לא רק, אספנו 7 מסעדות סיניות ותיקות, שעדיין פועלות כאן מתחת לרדאר. הכינו את הצ'ופסטיקס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השבוע אבי ביטון הגיע לחוף של אשדוד כדי לבקר במסעדה התאילנדית רונג'אן, הקרויה על שם השפית של המקום. שם הוא תרגל את התאילנדית שלו וגם קיבל השראה לאגרול בננה עם המון רוטב שוקולד
בהשראת הספר האסייתי של רות סירקיס הוחלט לאכול אגרול. אבל האם כדאי לטגן או לטבול במסעדה איכותית?