כל האמת על הסגירה של מסעדת ברוט ועוד נושאים בוערים. עכשיו בפודקאסט
נפרדים מברוט עם שף יאיר יוספי, נאבקים באנטישמיות עם יין ישראלי, שותים עם טליה לוין ומבשלים פסטה באווירה אסיאתית עם שף ליאון אלקלעי. ההאזנה על אחריותכם בלבד
נפרדים מברוט עם שף יאיר יוספי, נאבקים באנטישמיות עם יין ישראלי, שותים עם טליה לוין ומבשלים פסטה באווירה אסיאתית עם שף ליאון אלקלעי. ההאזנה על אחריותכם בלבד
פסטיבל 'הגל החדש' של היין הישראלי, יתקיים השנה זו הפעם הרביעית במסעדת ברוט, ולראשונה בתולדותיו גם בלוקיישנים נוספים. מירה איתן עם הפרטים
כל מי שהתנסה בתחליפי בשר, יודע שגם במקרים הבודדים שבהם המוצר טעים, הוא לא ממש יכול להחליף את הדבר האמיתי. כלומר, זה בהנחה שעוד לא טעמתם ממוצרי "המעבדה" של יוספי וביזי, שף וקולנוען שהמציאו פוד-טק מנקודת מבטם של שפים
מעט מאוד שפים ישראלים מתייחסים ברצינות ליין שמוגש במסעדות שלהם. קובי קלייטמן הצליח למצוא עוד שניים: עומר בן גל ויאיר יוספי, וזהו. נגמרה הרשימה. כתבה אחרונה בסדרה
פופ אפ ישראלי שייפתח בטוקיו לשבוע, פסטיבל יין אצל חיים כהן, רוברט קלוגר עוזב את הסרווסריה, מסעדה חלבית חדשה בצפון ועוד חדשות אוכל
יותר ויותר מסעדות בתקופה האחרונה בוחרות לפתוח בסמוך נקסט דור - גרסה משוחררת וזולה יותר למסעדת האם. מה עומד מאחורי הטרנד החדש?
הפנינג המוני שיציע ברווזים, עופות וטלאים על האש ביקב עגור, חגיגות מימונה מסורתיות במסעדות השונות והנחות לסטודנטים בחיפה לקראת סמסטר הקיץ - אירועי האוכל המרגשים של השבוע
אחד מברי היין הפופולריים ביותר בת"א יצא לדרך חדשה תחת השם ברוט. לאחר שיפוץ ומתיחת פנים, חמוש בשותפים שמעורים היטב בברנז'ת האוכל והיין, הבר האינטימי הפך למקום הנכון לערב של שתייה ואוכל טוב