ד"ר מאיה רוזמן: האחות הפחות מוכרת של הברוקולי והכרובית שאתם פחות אוכלים - וחבל
היא שייכת למשפחת המצליבים, עמוסה ברכיבים בריאותיים וגם לא יקרה. אז למה רובכם לא אוכלים לפת? ד"ר מאיה רוזמן תשכנע אתכם להתחיל
היא שייכת למשפחת המצליבים, עמוסה ברכיבים בריאותיים וגם לא יקרה. אז למה רובכם לא אוכלים לפת? ד"ר מאיה רוזמן תשכנע אתכם להתחיל
היא מופיעה עם הגשם הראשון, וזה בדיוק הזמן להכניס אותה לקדירה עם עוף ובצלצלים, ולהמשיך משם לתבשיל סופריטו חורפי, עמוק ועשיר
צלויה, נוזלית או מעושנת: השף יאיר יוספי לוקח את הלפת, ומוכיח שאפשר לעשות איתה דברים נפלאים גם מחוץ לתבשילי קדירה. שלושה מתכונים עם שלוש טכניקות הכנה שונות
שנים של אפליה תייגו את הלפת כשורש נחות וחסר אפיל. אורי גרינפפר, חקלאי, ושף מיקי קפלן מהמטבחון בתל אביב, רוצים לשנות לה את התדמית
היפטרו מהדעות הקדומות, השאירו מאחור את הרתיעה הטבעית: תמיר חכים, שף מסעדת טריולה בפתח תקוה, מציע כמה מתכוני לפת מפתים
מרק שווה, סיר חמין מהביל, ירק מתקתק, משהו מתוק ומשהו מהאייטיז. חמישה מאכלים ששווה להכין לפני שנהיה חם מדי