כמה מהיר, ככה טעים: פתיתים מישראל, רוטב מאיטליה
לא תאמינו כמה קל להפוך את מנת הפתיתים הביתית לסעודה עשירה בטעמים ים-תיכוניים של אנשובי, עגבניות, זיתים ושום
לא תאמינו כמה קל להפוך את מנת הפתיתים הביתית לסעודה עשירה בטעמים ים-תיכוניים של אנשובי, עגבניות, זיתים ושום
בלי ללכלך הרבה כלים - ארוחה שלמה בתבנית אחת ליום חג או יום חולין, שתמלא את הבית בניחוחות אסיאתיים משגעים
האומה השבדית נמצאת בלב ויכוח סוער ברשת, לאחר שנטען שהם לא יודעים לארח. היסטוריונים בתחום האוכל מאשרים ומסבירים מדוע בתרבויות מסוימות נהוג להזמין אורחים לארוחה - ובאחרות פחות. התכוננו למלחמת אוכל
חומוס מונבט הוא מקור מצוין לחלבון בפרט וערכים תזונתיים בכלל וכשאפשר לאכול אותו כטורטיה עם מגוון תוספות, ניתן ליהנות מארוחה מלאה, טעימה, מזינה ועשירה. חדש מ- FULL WRAP: טורטיה מחומוס מונבט עשירה בחלבון מלא, גמישה במיוחד ובטעם שילדים ומבוגרים אוהבים
לא להסתפק רק בירקות שהילדים אוהבים, לדעת להבדיל בין סוגי החלבון השונים ולבחור את המרק המושלם לשדרוג הארוחה (והבריאות): אלו הדברים שכדאי להקפיד עליהם כשרוצים להכין ארוחה מגבשת, בריאה וטעימה למשפחה שלכם
כל הורה מכיר את הדילמות שמגיעות ברגע שהילד מתחיל לאכול - להתעקש על ירקות? להסכים לקינוח? האם באמת צריך "לסיים מהצלחת"? תפסנו לשיחה את מיכל עזר, אושיית לייף סטייל ואמא ל-2, כדי לראות איך היא עושה את זה
כשיש בבית 3 ילדים בגילאים שונים, ולכל אחד יש את ההעדפות שלו, ארוחת ערב יכולה להפוך לאתגר של ממש. תפסנו לשיחה את נסטיה ליסנסקי, אושיית אינסטגרם ואמא ל-3 בנים, כדי לראות מה קורה אצלה ואצל בן זוגה אלון בבית
בדרך כלל רשימות ליום המשפחה עוסקות במסעדות שמתאימות לילדים, אבל כולם יודעים שהלקוחות הקשים באמת הם ההורים שלכם. שלא יהיה יקר, שלא יהיה פלצני, לא רועש מדי ולא צפוץ: אספנו עבורכם 10 מסעדות שתוכלו לקחת אליהן את אמא ולעבור את הארוחה בשלום
שנת ה-70 למדינה היא הזדמנות מצוינת למפות את שולחן האוכל הישראלי. מה אנחנו אוהבים לאכול, למה אנחנו מקפידים על ארוחות משפחתיות ומה חייב להיות בכל ארוחת בוקר ישראלית? צפו
התלונה הנפוצה ביותר בתום ארוחת החג היא מצבה העגום של מערכת העיכול. האם ארוחת הסדר באמת גורמת לגזים ולעצירות ואיך ניתן להקל על התסמינים? תמר קורנף, דיאטנית קלינית ממכבי שירותי בריאות, עם טיפים שירגיעו את הקיבה
רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת 5 מתכונים יצירתיים לארוחות שהורים וילדים אוהבים. והכי חשוב - שמכינים במהירות שיא
זה לא טיפול פסיכולוגי, ולא קואוצ'ינג משפחתי. זו ישיבה משותפת של בני המשפחה סביב שולחן האוכל, במטרה להעלות בעיות משותפות וללמוד איך להקשיב זה לזה. הגר פורת מציגה את מתודת הטיפול חדשנית, שעוברת דרך שולחן האוכל המשפחתי. בתיאבון
אורלי פלאי ברונשטיין נפרדת מפורים עם מנת הדגל המפוארת של המטבח הפרסי קוקו סבזי, פריטטה שנמצאת על הסקאלה שבין חביתה ופשטידה
הוא אמנם דורש לא מעט עבודה וחומרי גלם, אבל אין כמו ניחוחות וטעמי סיר החמין בשבת בבוקר. השף יואב בלימן מכין סיר גדוש כל טוב בהשראת אבא שלו
השף דיויד פרנקל מעמיד סיר של פרגיות במרינדה של צ'ילי אדום על מצע של בורגול דק ועשבי תיבול - מנה לא מסובכת שעושה את העבודה
לקראת חג השבועות, בר אומנסקי מבינה שארוחות משפחתיות הן דבר חשוב ואפילו כיפי. הרי מה יותר כיף מלאכול עם מי שאוהב אותנו באמת? חג שמח לכולם!