ארוחה משפחתית: מרק שעועית סתווי
הסתיו כבר כאן, ולכבודו מכין השף אמיר קרונברג את המרק הראשון של העונה מרק עשיר וסמיך ובו 5 סוגי שעועית, בשר והרבה תבלינים
הסתיו כבר כאן, ולכבודו מכין השף אמיר קרונברג את המרק הראשון של העונה מרק עשיר וסמיך ובו 5 סוגי שעועית, בשר והרבה תבלינים
השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 שבשוק הכרמל פותח שולחן ארוחת בוקר מלא במטעמים עיראקיים כולל חצילים בנענע, סלט עגבניות עם עמבה, ביצים חומות וקציצות ערוק ריחניות
ערבוב מתמיד, הוספה איטית של נוזלים וטיפה סבלנות, זה המתכון למנת האורז המנצחת השף אמיר קרונברג מלמד להכין ריזוטו עשיר עם 3 סוגי פטריות, חמאה וכרישה
בניגוד לדימוי הבעייתי שלה, סופגניה לא מחייבת עבודה קשה אמיר קרונברג מנפץ את המיתוסים ומכין סופגניות רוויון קלות ומהירות כמו של סבתא
לא צריך הרבה לקציצה משובחת השף אמיר קרונברג מכין קציצות בשר אווריריות ונימוחות עם בורגול, ברוטב ירוק של מנגולד וכל הירוקים שיש במקרר
קציצות דגים, ששוחות ברוטב אדום, עשיר בירקות ותבלינים, על תלולית קוסקוס יש מנה יותר טעימה מזאת? השף אמיר קרונברג מכין את המנה שתככב על שולחן החג
לא תאמינו איזה שידוך מוצלח נוצר כשמחברים בין תרד, בורגול וענבים. השף אמיר קרונברג מכין סלט בריא, שהוא וריאציה עדכנית לטבולה המוכרת
בין שלל ההכנות לארוחת החג, מתבקש להכין מנה שלא דורשת הרבה עבודה אבל קוצרת שבחים ומחמאות. השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 מתקתק אוסובוקו בבישול ארוך על מצע סלט חיטה
עם צד אחד עיראקי ואחד שבדי, לא פלא שבמסעדת גדרה 26 החדשה בשוק הכרמל יש כדורי בשר לצד קובה