קציצות סלמון לקטנים ולגדולים
הדג שכולם אוהבים הופך לקציצה שכולם יאהבו במתכון נהדר של אורלי פלאי ברונשטיין
הדג שכולם אוהבים הופך לקציצה שכולם יאהבו במתכון נהדר של אורלי פלאי ברונשטיין
שחומות, לימוניות ועסיסיות. הקציצות האלה טעימות גם כשהן קרות
שולחן האוכל הגדול של מתמודדי מאסטר שף מוכן. לא תשבו לאכול משהו?
קציצות מתובלות היטב שאפשר לטגן או לבשל ישירות בתוך הרוטב. אתם קובעים את רמת החריפות
את התערובת אפשר להכין יום לפני ובערב ראש השנה רק להרכיב את הסיר. התוצאה - מנה יפה של קציצות דגים ברוטב פיקנטי עם זיתים. ללקק את האצבעות
סיר משגע של קציצות דג טרי, עם חומוס נימוח ושפע תבלינים
הקלאסיקה הנצחית, אבל עם טוויסט של שף
כששני שפים כמו ביטון וגורפינקל מאחדים כוחות למנה ביתית של קציצות דג ים ברוטב פלפלים ועגבניות, שווה לשים לב
תכינו את החלה, כי את הרוטב של סיר קציצות הדגים הזה אתם הולכים לנגב עד הטיפה האחרונה ויש גם סוד פשוט וקל, שהולך להפוך את ההכנה להרבה יותר קלה ממה שאתם מדמיינים
מנת הפולנטה האגדית של מסעדת מחניודה מירושלים, קציצות בורי על צזיקי של חמארה תלפיות החיפאית וסינטה הנפרסת ומונחת על רוטב טופי של הדסון - אם אתם לא יכולים לצאת לאכול באחת המסעדות האהבות עליכם ולהפגין תמיכה, לפחות הכינו לכם מנה כמו במסעדה בבית לאות הזדהות
אין דבר שקובי רובין אוהב יותר מדוכני אוכל באמצע שום מקום, שם מתגלים האוצרות האמיתיים, פייר, איפה עוד תמצאו לחמניית פריקסה מושלמת, עם קציצות דגים ברוטב של חריימה, וכל זה ב-20 שקלים בלבד?
השף שגב משה נותן לנו את המתכון הנהדר שלו לקציצות דגים ביתיות מבושלות ברוטב של עגבניות עם פלפלים ועשבי תיבול
הדוגמנית והמגישה לשעבר איה קרמרמן משיקה ספר מתכונים חדש "מתרגשת" בו היא חולקת מתכונים ביתיים ופשוטים מחיי היום-יום שלה, אנחנו בחרנו 3 מתכונים שאהבנו במיוחד מתוך הספר, וזה אחד מהם - סיר הקציצות של סנדרה, קציצות דגים נפלאות ברוטב עגבניות
מחבת אחת, 20 דקות הכנה וארוחה שלמה לכל המשפחה שיש בה הכל - ביצים, רוטב עגבניות אדום ועוקצני שעוטף את הכל וגם טוויסט מפתיע
מרק רגל תימני עם קניידלך, קציצות דגים ים תיכוניות עם חלה ביתית, עוף בלימון מעל בטטות ועוגת טורט רכה ואוורירית ממזרח אירופה - סעודה מפסקת ממנה ראשונה ועד אחרונה, שלוקחת את הטוב מכל העולמות
לכבוד החג, משדרגים את נסיכת הנילוס, הדג הכי יומיומי והופכים אותו לנסיכה של ממש: קציצות עסיסיות ומרשימות ברוטב אדום עשיר
ביקור ביום שמש חמים במוסד הוותיק בני הדייג, שבנמל תל אביב, הוביל את השף אבי ביטון לרוץ למטבח, לקצוץ דג טרי ולהכניס לסיר רוטב אדום ומבעבע עם אריסה מרוקאית כמובן
אבי ביטון מפרגן למסעדת קלמטה היפואית, ומכין בהשראתה קבב דגים טרי עם שפע של כוסברה, ברוטב בצלצלי שאלוט מקרומלים בדבש תמרים וצ'ילי
עסיסיות ומלאות ארומה וטעמים קבלו את התשובה העדכנית לגפילטע פיש. תכינו יום לפני ליל הסדר ותנו להן לשבת ברוטב ולהמשיך לספוג את טעמיו
קציצות דגים, ששוחות ברוטב אדום, עשיר בירקות ותבלינים, על תלולית קוסקוס יש מנה יותר טעימה מזאת? השף אמיר קרונברג מכין את המנה שתככב על שולחן החג
מסתפקים בגרסה המסורתית לגפילטע, לכבד קצוץ ולקומפוט? למה שלא תתקדמו לווריאציה עכשווית יותר? השף יאיר יוספי מאלבה בתל אביב ארגן לכם מתכונים עם טוויסט