סוד הקסם של בני הדייג
מדור הביקורת הכשרה מגיע לבני הדייג באשדוד ופותח שולחן עם סלטים כיפיים, קציצות לברק ששווה לחזור עבורן ובאופן כללי מסעדה שיודעת, רוב הזמן, לטפל בדגים. רק עצה ידידותית אחת: ותרו על הניסיונות להגיש מנות גורמה
מדור הביקורת הכשרה מגיע לבני הדייג באשדוד ופותח שולחן עם סלטים כיפיים, קציצות לברק ששווה לחזור עבורן ובאופן כללי מסעדה שיודעת, רוב הזמן, לטפל בדגים. רק עצה ידידותית אחת: ותרו על הניסיונות להגיש מנות גורמה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ביקור ביום שמש חמים במוסד הוותיק בני הדייג, שבנמל תל אביב, הוביל את השף אבי ביטון לרוץ למטבח, לקצוץ דג טרי ולהכניס לסיר רוטב אדום ומבעבע עם אריסה מרוקאית כמובן