באי פאן: קצת משם וקצת משם, והנה האוכל הסיני-ישראלי שחיכינו לו
האם זה אותנטי, אתה תוהה בהתחלה. האם זה חשוב בכלל, אתה עונה לעצמך בעודך מחסל
האם זה אותנטי, אתה תוהה בהתחלה. האם זה חשוב בכלל, אתה עונה לעצמך בעודך מחסל
מתכון פשוט וקל להכנה במיוחד למרק אורז בתיבול סיני ארומטי. האורז מתפרק ויוצר מרקם סמיך ונפלא ויש גם תוספת מפתיעה
צעיר בן 19 הגיע למיון עם זיהום קשה ותוך שעות איברי גופו קרסו בזה אחר זה. ברגע האחרון הרופאים נתנו לו את האנטיביוטיקה הנכונה והצילו את חייו, אבל הוא איבד 2 רגליים ועשר אצבעות - והכול בגלל שאריות של אוכל סיני
אימפריית המשלוחים האסייתית של תל אביב ספגה את המהלומה הראשונה של הקורונה, ושרדה כדי לספר
נעמה אליהו, מי שהביאה אלינו בעבר את שוק אוכל עולם המוצלח, עורכת ביום שבת הקרוב את פסטיבל סין, אירוע חד פעמי אשר כולל הופעות, מיצגים, סדנאות, והכי חשוב - אוכל סיני אותנטי, וכן, גם ישראל אהרוני יהיה שם
אומרים שהאוכל הסיני בארץ הרבה יותר טעים מזה שבסין ואפשר להבין את הסיבות לכך. יריד האוכל דיזנגוף סנטר השיק כרטיס טעימות אישי/זוגי, כולל הטבה לגולשי וואלה! NEWS, אז שלחנו את עז תלם ליהנות ולדגום כמה מנות קלאסיות. צפו
גם אתם נתקפתם לאחרונה בגעגוע בלתי מוסבר לאגרול שמנוני ברוטב אדום זרחני? ברצון עז למרק תירס סמיך או לעוף בלימון? אתם לא לבד, בשם הנוסטלגיה, אבל לא רק, אספנו 7 מסעדות סיניות ותיקות, שעדיין פועלות כאן מתחת לרדאר. הכינו את הצ'ופסטיקס
לפני כחצי שנה, הודיעו הבעלים של מסעדת דה באן בשוק הכרמל, שתוך מספר חודשים היא תיסגר, לצורך פתיחה של מקום חדש, בשבוע הבא זה סוף סוף יקרה. אז תכירו את צ'יינה קלאב: בר-מסעדה סיני ששואב את ההשראה שלו מהשוק, נאמן לטעמים אבל לא נאמן למקור. אנחנו כבר עומדים בתור
ארוחה של ארבע מנות ב-160 שקלים: חגיגה של דים סאם, נודלז ובוק צ'וי, וכל זאת במסעדה עם כוכב מישלן. סודות שרק דיילות יודעות
מה כבר יכול להיות גרוע בהקפצה של ירקות עם בשר? על פי חוקרים מארה"ב הריאקציה של המים במרכיבים עם השמן הלוהט בווק מייצרת חלקיקים זעירים שעלולים לזהם את סביבת הבית
שונאים שמקלות האכילה שלכם מתלכלכים ומחפשים דרך לשמור עליהם סטריליים? הכתבה הזאת בשבילכם
הישראלים מטורפים על אוכל אסיאתי, אבל עד כמה זה קרוב לדבר האמיתי? 4 טועמות מהודו, תאילנד, סין ויפן ביקרו, כל אחת במסעדה ישראלית שמתמחה באוכל שלה. התוצאות מעוררות מחשבה
עבור אנשים מסויימים בילוי ואכילה בחוץ עלולים להסתיים בחדר המיון, ואנחנו לא מדברים על אנשים שסובלים מאלרגיה לבוטנים או לחלב. הסיפור שמאחורי "תסמונת המסעדה הסינית"
בכמה דוכנים של מאכלי ים במנהטן, בקווינס ובברוקלין אותר חיידק המדביק בני אדם. עשרות צרכנים ומוכרים לקו בזיהום בגופם, והעירייה פרסמה התרעה חריגה. הקונים לא מתרגשים
קליפ מטופש על אוכל סיני שהפך ללהיט, מסעדה שממלצרות בה רק תאומות, סערת הקפה ועוד דברים שקרו השבוע שאהבנו במיוחד
אבי אפרתי טועם את האוכל הסיני הכי טוב שאתם לא מכירים במסעדת סינג לונג בדרום תל אביב, ומפציר בכם לנסות גם
הילה וליטל מסיימות מסע קולינרי בן שנה וחצי בסין ומדרגות את המאכלים שהצליחו להשאיר אותן על קו השפיות
כדי לשרוד צריך לעבוד. הילה וליטל מספרות איך מתמודדים עם האוכל הסיני בעזרת עבודת נמלים בהכנת דמפלינג
ריח המנגל הצליח להגיע גם לדוכני הרחוב בסין. הילה וליטל דוחפות את האף ומוצאות ריחות כמו בבית
גם בסין ניסו הילה וליטל לחפש את הסופגניה ומצאו אותה בדמות ארוחת בוקר שלא תבייש אף קונדיטוריה
הילה וליטל מקנאות לרגע בחורף הצפוני בסין ומנסות להתחקות אחרי המאכלים שלהם ולהכין חצילים במראה צבעוני
ירקות טריים, עוף מוקפץ ופולי סויה מבריקים מכפריות מככבים אצל הילה וליטל בצלחת הסינית השבועית
יש לו ארבע רגליים והוא לא שולחן? הסינים יאכלו אותו. הילה וליטל מספרות על ארוחת צהריים קופצנית במיוחד
הבלוגריות הילה וליטל החליטו להשתתף במסורת הסינית בה חייבים לאכול אורז כל יום. אצלן זה הגיע בצורת סושי מאודה
במקום פיתה עם שווארמה וחומוס הן קיבלו טופו מסריח ומלפפון על האש. הילה וליטל ממשיכות לחפש מה לאכול בסין
בהשראת הספר האסייתי של רות סירקיס הוחלט לאכול אגרול. אבל האם כדאי לטגן או לטבול במסעדה איכותית?
לגור בסין ולאכול הכל חוץ מאגרול. טור חדש של הילה וליטל מעביר לכם את החוויה היישר מדרום המדינה המלוכסנת
הסינית המיתולוגית של תל אביב סגרה את שעריה. המייסד ישראל אהרוני: "כל דבר טוב צריך להסתיים וכנראה שהתור שלה היה אמור להגיע"
מי הם האידיוטים שאשכרה אוכלים נודלס עם מקלות ולא מזלג? באותו כסף אפשר כבר לאכול מרק עם בלטה. עומר דיקמן חכם סיני