פופ-אפ שולה משתולה, מלון קרלטון: איזה אוכל, איזה לב, איזו ישראל
חיבוק טעים בילט-אין בתקופה שבה כולנו זקוקים לאחד
חיבוק טעים בילט-אין בתקופה שבה כולנו זקוקים לאחד
לקנות מפלצת ב-59 שקלים
מי אמר שארוחת צהריים מבחוץ צריכה לעלות 80 שקל? באתר יאמי תמצאו בשלנים רבים, שיבשלו במיוחד עבורכם מנות מכל העולם. בדקנו, וזה באמת משתלם (ויש גם הטבה שווה)
אתר יאמי מחבר בין אנשים שאוהבים לבשל לבין כאלו שרוצים לאכול אוכל טעים מבלי לעמוד שעות ארוכות במטבח. טעמנו, אהבנו ויצאנו עם לא מעט תובנות
אתר יאמי מחבר בין אנשים שאוהבים לבשל לבין כאלו שרוצים לאכול אוכל טעים מבלי לעמוד שעות ארוכות במטבח. טעמנו, אהבנו ויצאנו עם לא מעט תובנות
עליית המחירים המורגשת בענף המזון, הביאה להקמת פלטפורמת "יאמי" המחברת בין צרכנים לבשלנים ביתיים במטרה לתמוך בתעשיית המזון הביתי בישראל. באמצעות הפלטפורמה, הבשלנים מקבלים במה למכור מאכלים עבודת יד והצרכנים זוכים לנוחות הזמנה, אוכל ביתי אמיתי ומחירים הוגנים
כולם רוצים לאכול בריא יותר, אבל ברגע האמת - כשאתם עומדים רעבים מול מקרר שיש בו רק גבינה צהובה וזיתים, זה בדרך כלל מתפקשש. אז אספנו את כל מה שאתם צריכים כדי להכין אוכל בריא מראש, בקלות
לפעמים כל מה שבא לנו זה אוכל של בית - אוכל חם, שעוטף בטעמי ילדות אהובים ומעלה חיוך ענק על הפנים. הכירו את מסעדת הבית בכפר סבא שמבשלת במטבח הצבעוני שלה אוכל שמח שגורם להרגיש בבית, שבמקרה הוא גם טבעוני. יצאנו לבקר במסעדה וליהנות מאירוח ביתי וטעמים נפלאים
הקורונה הובילה אותנו להמון שינויים בהרגלי החיים, כולל בזמן שאנחנו מבלים במטבח. פתאום, בשלנים חובבים ואנשי מקצוע מצאו את עצמם עם זמן פנוי והחלו להציע תפריטים מגוונים וחדשים. קחו לדוגמה את ורה סוראי, שפתחה בחודשים האחרונים את דלתות המטבח שלה ומציעה "פירשקי"
הקורונה עזרה לרבים לגלות את המטבח הביתי, אז למה לא לקחת את החוויה הזו צעד אחד קדימה וללמוד מהשפים הכי נחשבים בארץ איך לבשל כמוהם, עם אותם חומרים, מתכונים והדרכה אונליין? הכירו את מיזם "שף טו טייבל". מתחילים עם השפית והמסעדנית הכי צבעונית - לילי בן שלום
הקורונה העבירה את יושבי המשרדים לעבודה מהבית וגרמה למסעדת מסטינג לחשב מסלול מחדש. כעת הם מאפשרים לכל מי שמעוניין באוכל ביתי וטעים להזמין ממטעמיהם עד הבית