כמה קל, ככה טעים: ממולאים אסייתיים עם עוף וירקות
עם קריצה למטבח האסייתי ובלי טרחה של הכנת בצק לגיוזה, עלי הכרוב מתמלאים להם ונהפכים לביס מושלם
עם קריצה למטבח האסייתי ובלי טרחה של הכנת בצק לגיוזה, עלי הכרוב מתמלאים להם ונהפכים לביס מושלם
גובה העיניים, גובה הכיס, גובה הלהבות הטעימות של המטבח
סלט קליל ורענן של אטריות שעועית, ירקות פריכים ובוטנים ברוטב אסייתי שאפשר להכין כמעט עם כל ירק שיש לכם בבית
אופציה ראויה בהחלט בצד הרגוע של תל אביב
מזרח רחוק עם מידל איסט, באותה קערה טעימה
האיוונט ששבר את הרשת, ואת הגלים
בלי רומנטיקה או אינטימיות, עם איש מקצוע במטבח
עקרונית זה מתכון מושלם לפסח, מעשית זה מתכון נהדר לדפי אורז ממולאים בדג ומילוי פריך, שיכול להיות ארוחה אסייתית נהדרת לאורך כל השנה
14 קומות למטה יש מלכודות "עממיות" ומזללות "אותנטיות" שייקחו מכם הרבה על פחות. לכם מגיע דיל טוב יותר
מסע טעים ללב האנרגיה הגעשית של מידד סטבינסקי
העוף היה מליגה אחרת לגמרי. כל השאר בקושי החזיר אותנו הביתה בשלום
קחו שמיכה משובצת ושקיות נייר חומות, פתחו חלון פסטורלי, ודמיינו שהרמתם פיקניק במקום הכי ירוק בעיר
כי לא משנה מה מד המעלות מראה. משנה מה מרגישים בבטן
דמיינו קרב מזלגות סוער, ישר מהקופסה, שמשכיח בסוף היום כל מה שצריך לשכוח
בחמש קם כתב (לא באמת בחמש), ויצא את ביתו כדי לאכול סושי ולטעום בירה יפנית. ואנחנו שואלים: את מי צריך להכיר כאן כדי להצטרף אליו בפעם הבאה?
שיתוף פעולה חדש בין המאסטר שף ישראל אהרוני והמותג ארקוסטיל להשקת סדרת סכינים וכלי מטבח חדשה בהשראת המטבח האסיאתי
ככה זה כשלא מסתכלים על תל אביב, אבל כן רואים את לונדון וקליפורניה
מתכון למאפה משפחתי המשלב בין מזרח למערב - אורז מוקפץ ופטריות בתיבול סיני, אפויים ברוטב עגבניות ומוקרמים בהרבה מוצרלה. תענוג בכל ביס
עיר עם הפרעת קשב ותשוקה מסורתית לרעש וזיקוקים מול דוכן אוכל פינתי ותיק. זה נגמר בערך כמו שאתם חושבים
צריך לעבור לא מעט שלבים בשביל להגיע לכאן, אבל זה די שווה את הכול
צריך הרבה מאמץ והרבה מחשבה כדי להחליף את הרחוב המאובק באמירות וואוו, ובכל זאת מישהו כאן הצליח
אנחנו לא יודעים איזה משטר תזונה תיכננתם לקיץ הזה, אבל יכול להיות שאתם צריכים לעדכן קצת את הציפיות: החדשות הכי טעימות בישראל
אתם יכולים לשמור את בדיחות 03 שלכם לעצמכם, לטפס לשם בזמנכם החופשי ולהשתדל לבוא רעבים. לכל השאר תדאג כבר הכתבה
קומבינציה מיוחדת שהשיקה הרשת הוותיקה גרמה לנו להעלות הילוך בספורט הקיץ האהוב עלינו
מסע ארוך ומפותל הוביל את מידד סטבינסקי מתל אביב להוד השרון דרך בנגקוק, ואתם יכולים להישען ולתת לו לחבר את כל הנקודות על הצלחת
מסעדת NAOMI הייתה יכולה ללכת בדרכן של אלפי עסקי קורונה. במקום זה היה לה את אליזבת זינגר
כבר 6 שנים שמסעדת "צ'ופ צ'ופ" מסעירה את תושבי העיר תל אביב ומבקריה. למערכת "הנבחרים" הגיעו שמועות כי למרות התחרות מסביב, היא ממשיכה להיות חוד החנית של המטבח האסייתי בתל אביב
מרק כתום משגע של דלעת עם ג'ינג'ר, חמאת בוטנים וקרם קוקוס - שפע טעמים ותבלינים מהמזרח שמחמיאים לטעמה של המתקתק של הדלעת
אין ספק כי בכל הקשור למאכלים מרחבי העולם, טעמי המטבח האסייתי הפכו בשנים האחרונות לאחד מהמועדפים על החך הישראלי, ויש שיאמרו שהוא מהווה מתחרה עיקש למטבח האיטלקי, בתור המטבח הזר האהוב בישראל
אין ספק כי בכל הקשור למאכלים מרחבי העולם, טעמי המטבח האסייתי הפכו בשנים האחרונות לאחד מהמועדפים על החך הישראלי, ויש שיאמרו שהוא מהווה מתחרה עיקש למטבח האיטלקי, בתור המטבח הזר האהוב בישראל. הכירו את סופר דרגון, המתמחה בשיווק מוצרים מהעולם האסייתי
סימאקי, מהמוסדות הוותיקים בנתניה, נפתחה לפני 16 שנים במרתף סודי בפולג. הסושייה המחתרתית שהפכה למסעדה אהובה ומשפחתית, בעלת 2 סניפים
המנות האסייתיות קלילות, עשירות בטעמים ולרוב לא דורשות הרבה זמן הכנה, בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו בקיץ הישראלי. אבי ביטון מכין סלט אטריות מושלם עם נתחי הודו מתובלים שאפשר להגיש כמנה ראשונה או להפוך לארוחה לשלמה
חדשות טובות לתושבי נתניה, בקרוב תיפתח במלון ווסט החדש בעיר מסעדה אסיאתית מושקעת ורחבת ידיים בשם ני-שי. בתפריט: סושי, מוקפץ, מיני כיסונים כמו גיוזה ומנות על גריל רובוטה יפני
במקום להתעסק עם פחמימות וצלחות, אבי ביטון לוקח נתחי פרגית מתובלים ועוטף בעלי חסה. בהשראת מסעדת אסיה בשוק הפשפשים הוא מגיש את הנשנוש המושלם לאירוח
אזור דרום תל אביב יתחפש בסוף השבוע האחרון לשוק אוכל אסיאתי שוקק עם דוכני אוכל רחוב של מנות כמו הראמן של אהרוני ומנות מוכרות פחות כמו פנקייק קוריאני, אגרול פיליפיני או מרק כיסונים טיבטי
לכל משפחה יש את סיר הקציצות שלה, אלו של השף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי ממולאות בתערובת פיסטוקים ולמון גראס ומתבשלות ברוטב קארי בורמזי עשיר בריחות וטעמים. אתם חייבים לנסות
הרשת האסיאתית שמצליחה מאד בעולם, מגיעה בימים אלה לישראל. כל הפרטים על שני הסניפים הראשונים שעתידים להיפתח במרכז ת"א
החצילים שנמצאים בשיאם ישתלבו נפלא בארוחת קארי עוף, שטעמיה ישגרו אתכם היישר לחופשה האחרונה במזרח. גיא רובננקו מהפופ אפ האסיאתי מקונג, מביא רוח חדשה לארוחת הקיץ
למרות שהמנות יוצאות מהר מדי, והקונספט הווייטנאמי-צרפתי רחוק מהמציאות, כשמתעלמים מהבאזז ומנמיכים ציפיות, ק-פה האנוי מתגלה כמזללה פשוטה וכיפית. אבי אפרתי מבקר באחת המסעדות המדוברות של השנה
אחת מהמסעדות המדוברות של הקיץ נפתחה אמש סוף סוף בכיכר רבין בתל אביב. כל מה שצריך לדעת על קפה האנוי, המסעדה הווייטנאמית-צרפתית של השפית נופר זוהר, שתדבר גם לשומרי הכשרות
כשהגשם והקור בעיצומם, הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה להסתער על הטרנד החם של החורף ולאתר את קערת הראמן הקרובה לביתכם. 12 המלצות לקערת מרק הרותחת של 2017
למה להסתפק במרק עוף רגיל כשאפשר לשדרג גרסה בלי הרבה מאמץ? חיבור של מרק רותח ומתובל, ירקות טריים ואטריות אורז, יוצר ארוחה מחממת ומשביעה בניחוח אסיאתי
אחרי שהביאו לתל אביב את הסושייה המצליחה פו, ופתחו את הנוץ' ברמת השרון, פותחים כעת בעלי המקומות אסיאתית חדשה. המיקום: קריית אונו המתעוררת
המסעדה שהביאה את הסושי לראשונה לכרמל חוזרת. השבוע מסעדת טאטאמי האסיאתית נפתחת מחדש בחיפה בגירסה משודרגת
מסעדות חדשות נפתחות ביפו בקצב מסחרר אבל כזאת עוד לא הייתה כאן - מסעדה אסיאתית חדשה עתידה להפתח בקרוב בעיר ותציע פיוז'ן יפואי
סלט אסיאתי קר עם עוף, מלפפונים ותועפות כוסברה, שהופך לארוחה שלמה כשמוסיפים לו אורז. אבי ביטון מדגים
הנה רעיון לארוחת החג השני: ערן ירוחם מציע קציצות דג ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
אידוי, הקפצה, גלגול. מה אביבי יותר מספרינגרול? ואת זה של ערן ירוחם מגלגלים בתוך עלה אורז, כך שהוא גם כשר לפסח
הבעלים של רשת "ריבר נודלס בר" רק חיכו ללוקיישן לוהט מספיק כדי לפתוח את הסניף התל אביבי שלהם. עכשיו הם מצאו, על חורבות מינה טומיי, כן כן מול הג'ירף