קרפצ'יו וטרטר כמו במסעדה: מדריך בשר שמתאים לקיץ
אם גם אתם מסתכלים על המנגל במבט מעט חשוד בימים האלה, יכול להיות שמצאנו דרך לרקוד על כל הצלחות. כל הטיפים לארוחת בשרים זריזה וטעימה שמתאימה בול לעונה
אם גם אתם מסתכלים על המנגל במבט מעט חשוד בימים האלה, יכול להיות שמצאנו דרך לרקוד על כל הצלחות. כל הטיפים לארוחת בשרים זריזה וטעימה שמתאימה בול לעונה
השף ניר דביר ממתחם האירועים Lago עם הדרך הפשוטה והטובה ליצירת מנת קרפצ'יו מפוארת
מה צריכים בשביל קרפצ'יו? בשר איכותי פרוס דק דק, שמן טוב, שום קונפי, צנוברים ורוקט וקיבלתם מנת פתיחה מרשימה ונהדרת
אירוח רב משתתפים מצריך הכנה של מנות מראש כמו גם תקציב לא קטן, במיוחד כשמדובר בבשר. השף מתן אברהמס ממסעדת הדסון יוצר שלוש מנת אירוח מנצחות מנתחים ששווים לכל כיס, כולל הסבר על נתחי הבשר עצמם, איך לבחור אותם ומה לבקש מהקצב
בין כל המסעדות העממיות שנפתחות הגיחה השבוע לאוויר העולם מסעדה שמגישה קולינריה עילית עם קלאס באוכל ובעיצוב. כל מה שצריך לדעת על קפה נורדוי של עינב אזגורי, המקום הכי קול להיות בו בקיץ הלוהט
השף ניר צוק מכין קרפצ'יו מנתח שייטל ומסביר על מה צריך להקפיד בהכנתו.מנה מרשימה שלא דורשת כמעט עבודה, רק חומר גלם איכותי וטרי
הביקור של אבי ביטון במסעדת השף הירושלמית, ג'קו סטריט, בלב השוק הכי קולינרי שלנו, הוליד מנת קרפצ'יו קלילה ומרשימה של קישואים צרובים, גבינת פטה ואורגנו
בלוגרים ומובילי דעת קהל בתחום האוכל והמסעדנות בארץ התבקשו לבחור טרנד קולינרי אחד שחייבים כבר להיפטר ממנו, והם לא היססו להצליף בלשונם
במשך שנים השף יוסי שטרית סלד מקינואה עד שלמד איך להפוך אותה למעדן - סלט קינואה מתובל ומעקצץ עם צנון, תפוח ושומר שמשתדרג עם דג קצוץ
לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה מגיש אוראל קמחי קרפצ'יו בקר. לאחר רכישת הנתח מהקצב המנה הטעימה והמערננת הזאת מוכנה תוך דקות
אירוח במרפסת בערב של קיץ מחייב נשנושים קלילים וטעימים. אז למה שלא תכינו ארוחת צ'יקטי ובה טאפאס איטלקי שמתחברות נפלא לכוס יין
שיא הקיץ מאופיין באינספור זני קישואים שמציפים את השווקים. השף אסף שנער מחוות צוק המעדנייה בתל אביב מכין מנות קישואים מזנים שונים
השקדים הירוקים הם אורחים זמניים בלבד, ומופיעים בשוק לזמן קצרצר. רגע לפני שקליפתם הירוקה מתקשה והופכת לחומה, מציע השף עמוס שיאון מהלנה בנמל כמה מתכונים מרעננים
היפטרו מהדעות הקדומות, השאירו מאחור את הרתיעה הטבעית: תמיר חכים, שף מסעדת טריולה בפתח תקוה, מציע כמה מתכוני לפת מפתים
השידוך בין מלון לפרושוטו מוכר כבר שנים. הפעם מכין אסף דוקטור מקרפצ'יו בר, קרפצ'יו מלון ונקניק ברזאולה
לבריאות יום א' כבר יצא המיץ מהחופש הגדול והמתיש. סביצ'ה וקרפצ'יו מדגים נאים היו בדיוק מה שהדוקטור רשם
סביצ'ה, טרטר וקרפצ'יו - מתכוני דגים נאים קלילים וקיציים. השף אסף דוקטור מה'קרפצ'יו בר' נותן לכם מרשם להצלחה
בארצות הברית הגודל כן קובע, אבל כאן מקבלים אותה בליטוף. לכבוד ליל כל הקדושים - הכירו את הדלעת
זו אחת המנות הזריזות שאפשר להכין בבית, ובכל זאת רובנו מעדיפים לשלם עבורה כ-40 שקל. אז לעשות או לקנות קרפצ'יו?
קרפצ'יו בר ציינו שנתיים של פעילות בשבירת שיא גינס לצלחת קרפצ'יו ענקית. רוני קדר בחיתוך דק
רגע לפני שהוא יוצא לחופשה, צבי טריגר עם מתכון לקרפצ'יו סלק לרווקים. ויש גם הסבר למי שתהה מה זה לעזאזל לוף בייבי
ערן ירוחם בסדרת מתכונים עם עשבי תיבול והפעם לטובת הקרניבורים: קרפצ'יו עגל חלב וסלט סורי של בצל ירוק
נגמרו התירוצים, אם חשבתם שלהכין ארוחת גורמה איטלקית צריך המון זמן ואנרגיה טעיתם. אבי שקרל, השף של מסעדת בליני, מגיש לכם הצעה לארוחה בחצי שעה (פלוס, מינוס...)