חגיגה של סלטים
מסעדת ננוצ'קה הגרוזינית התמקצעה בשנים האחרונות בטיפול בירקות לאחר המעבר לטבעונות. לקראת חודש הוינטג' קבלו 4 מתכוני סלטים שיהוו פתיחים נהדרים לכל ארוחה
מסעדת ננוצ'קה הגרוזינית התמקצעה בשנים האחרונות בטיפול בירקות לאחר המעבר לטבעונות. לקראת חודש הוינטג' קבלו 4 מתכוני סלטים שיהוו פתיחים נהדרים לכל ארוחה
השפית תמר כהן-צדק מהס 4 עושה לשורשים כבוד עם סלט צבעוני ועשיר בטעמים ומרקמים בזכות השילוב בין עלי החסה הרכים לירקות השורש המתפצחים ותיבול עדין
רפי כהן, עורך אורח בוואלה! אוכל, שלח את חברו ארז קומרובסקי לכתוב על ירק אהוב. קומרובסקי בחר בקולורבי ומעניק מתכונים קלים במיוחד ומלאי טעם
שוברים את הראש איזה פתיחים להכין לארוחת החג? לשף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 יש כמה רעיונות לסלטים מיוחדים: חיטה ועשבי תיבול, דגים מלוחים או קולרבי צלוי