מעקצץ על הלשון: תבשיל שעועית מקסיקני
פופ אפ משלוחים חדש וטבעוני שנולד בתקופת הקורונה עשה לנו חשק לעשות הזמנה אפילו בלי להיות טבעוניים - היה לנו כל כך טעים, שהשגנו לכם את המתכון
פופ אפ משלוחים חדש וטבעוני שנולד בתקופת הקורונה עשה לנו חשק לעשות הזמנה אפילו בלי להיות טבעוניים - היה לנו כל כך טעים, שהשגנו לכם את המתכון
ארוחה מקסיקנית, ערב פיצות או אולי כינוס משפחתי סביב סיר פאייה כמו בספרד? האירוח והישיבה בסוכה במהלך ימי החג עושים חשק לגוון את הארוחות השגרתיות. אספנו עבורכם מתכונים לשלוש ארוחות שיהפכו כל ערב תחת הסכך לחגיגה שונה וטעימה
אבי ביטון פותח שולחן מקסיקני שמח וצוהל לכבוד פורים. בהשראת הטאקרייה הוא מרים לכם פיאסטה הכוללת צ'ילי קון קרנה, גוואקמולי, סלסת עגבניות וטורטיות כמובן
תנועת הנוער כנפיים של קרמבו, היא התנועה היחידה בעולם לילדים עם מוגבליות. השף ניר צוק מבקר בקומונה ומכין למדריכים תבשיל צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש וקרפצ'יו שייטל מבשר טרי שייתנו להם כוח להמשיך לעוף
השף ניר צוק מכין את הגרסה שלו לתבשיל הצ'ילי קון קרנה המפורסם עם שעועית מש, שלא דורשת בישול ארוך והשרייה
ארוחה מקסיקנית היא דרך נפלאה לחגיגה ביתית. מכינים צ'ילי קון קרנה, פריחולס , אורז מבושם וגוואקמולי ומניחים על השולחן לצד ערימת טורטיות חמימה. כל אחד מגלגל לעצמו את הטורטיה שלו ומי שרוצה להשקיע עוד טיפה יכול גם להוסיף סלט עגבניות חריף וקערית עם שמנת חמוצה
עז תלם מכין את הצ'ילי שלו מנתחים שלמים שמתבשלים לאיטם עם שעועית אדומה ומוסיף שידרוגים מפתיעים להעמקת הטעמים. כל שנשאר הוא להכין גוואקמולי, סלט עגבניות חריף ולמלא את הטורטיות
בניגוד למה שנהוג לחשוב המקור שלו ככל הנראה בכלל לא ספרדי ולא מקסיקני ומה שמייחד אותו הוא שימוש במגוון פלפלים חריפים. סיפורו של תבשיל החורף האולטימטיבי, צ'ילי קון קרנה
קדירת בשר טחון משביעה מתלבשת נהדר על החורף הישראלי השף יואב בלימן מבשל צ'ילי קון קרנה ברוטב עגבניות עם שעועית אדומה, שום והרבה פטרוזיליה
למי אין בשר טחון במעמקי הפריזר? הגיע הזמן להוציא אותו. השף צחי בוקששתר מרשת בלאק, יציע מדי שבוע רעיונות לשימוש בחומר הגלם הכי ידידותי. והשבוע: צ'ילי קון קרנה
הסקוטים מתחממים עם האגיס, המקסיקנים נושפים על צ'ילי קון קרנה, היוונים מתנחמים בסטיפדו, והיפנים אוכלים נאבה. מנות חורפיות מסביב לעולם, שיגרמו לכם לשכוח מהסוודר
ערן ירוחם מגיש את תבשיל החורף האחרון לסידרה: צ'ילי קון קרנה עם טורטיה ועלים ירוקים. קלאסי למי שמופתע על ידי אורחים