מפוארת, אבל הכי קלה שיש: פוקאצ'ה איטלקית בלי מיקסר ובלי שטויות
השמרים? כבר נמצאים בפנים. הקמח? כוסמין ובריא. הטופינג? מפואר וגם קל להכנה. פוקאצ'ה נהדרת שמכינים בקלות ובמהירות
השמרים? כבר נמצאים בפנים. הקמח? כוסמין ובריא. הטופינג? מפואר וגם קל להכנה. פוקאצ'ה נהדרת שמכינים בקלות ובמהירות
סוף השבוע הוא הזדמנות מצוינת להכין פוקאצ'ה ריחנית. מירב שיינר דנצ'נקו מסבירה לכם איך אופים את זה כמו מקצוענים, שלב אחר שלב
אור יוסף מ-Oryosss אירחה אותנו לפני כמה שבועות בקיבוץ ארז עם מתכון נהדר לפוקצ'ה ביתית. כך תוכלו לתמוך בה בימים אלה
שוברים את הראש מה תכינו היום? רוצים משהו קצת שונה אבל לא דורשני? אנחנו כאן בשבילכם, ואתם רק צריכים לתקתק סלט ליד
פוקאצ'ה נהדרת מתובלת בשמן זית, חמימה ועבה ומושלמת לחג. מתכון פטנט
יוגב ירוס מלמד להכין פוקאצ'ה בעלת תוספת סודית בבצק שמוסיפה לה נימוחות מיוחדת מבפנים ושומרת על מרקם פריך ונהדר מבחוץ
אפשר להרכיב מהחיפושים של כולנו ארוחה מאוד-מאוד גדולה, ומאוד-מאוד אקלקטית. בתיאבון!
את הדימוי המסובך שיש לשמרים מבקש ארז קומרובסקי להפיג עם קמח המשלב אותם בילט אין. הוא מארח בביתו שבגליל את בת חן דיאמנט שמכינה מקלות פוקאצ'ה רכים, מבצק רך ונח לעבודה ועליהם מוצרלה, עגבניות שרי ועלי זעתר טריים
אימפריית האפייה של שיר וקורל גורן נעה באיטיות ובעקביות ברחבי העיר הזאת, ואין לנו שום רצון להתנגד לכיבוש
עוד לא מצאתם את המתכון המנצח שלכם לפוקצ'ה? תשמרו לעצמכם טוב טוב את המתכון לפוקצ'ה של יוגב ירוס, שלכבוד החג מתקשטת בענבים ותאנים (אבל תשמח לקבל על עצמה איזו תוספת שרק תרצו)
עולם המסעדנות מתעורר שוב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל שבוע נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. והפעם: פוקאצ'ה כוסמין וירקות קלויים של פטיסרי אלה בעמק חפר
שנים ארוכות של מסעדנות הכינו את הקרקע להגשמת חלום קטן אך ממזרי. עכשיו רק שמישהו יחזיר סוף סוף את הכיסאות לחיים
ארז קומרובסקי ממשיך לטפל בפוביית השמרים שלכם, והשבוע מארח את עז תלם להכנת פוקאצ'ה מפוארת שבה השמרים כבר כלולים. ויש גם טאץ' שהופך את המאפה לחגיגי
פוקאצ'ה ביתית וריחנית עם הפתעות ועשבי תיבול טריים משדרגת כל ארוחה. ארז קומרובסקי מארח בביתו שבמתת את עמית ברנע ממאפיית שלום עלחם בחולתה והשניים אופים ביחד מאפה נהדר
תוספת של פלפלים קלויים ושמן זית לחומוס, נותנת לו טאץ' איטלקי מעושן. בזמן שהגרגרים מתבשלים, מתפיחים בצק ועד שממרח החומוס מוכן, כבר יוצאות מהתנור שתי פוקאצ'ות חמות ורכות לניגוב המושלם
השף יוסי אסרף מוכיח של"ג בעומר הוא לא רק מרשמלו על האש, ומכין לחם אלוהי על מחבת בגחלים לוחשות שאפשר למלא אותו בכל דבר שאוהבים
לבלות עם הילדים בחוף הים של תל אביב היא לא הוצאה כבדה, אבל מה עם האוכל שאחרי? המונה טועם חושף את הסוד שלו: בית אוכל איטלקי הקיים כמעט 20 שנים המציע פוקאצ'ה מושלמת במחיר מגוחך
במדור הפרגונים השבועי יוצא אבי ביטון למאפיית לחם ארז בהרצליה. שם הוא לומד את רזי הפוקאצ'ה המנצחת, ומכין גרסה משלו להכנה ביתית על מחבת
פוקאצ'ה היא אחת המנות עם מקדם הרושם הגבוה ביותר ועם זאת דורשת תחכום ומאמץ מינימליים. לפתיחת כל ארוחה או לארוחה בפני עצמה
הן דלות בקלוריות ועתירות בבריאות והים השווקים מתפקעים ממבחר של פטריות טריות מכל הסוגים והצבעים. פיליס גלזר עושה סדר בפטריות ומכינה מהן מוקפץ מהיר, המבורגר טבעוני ופוקאצ'ה נהדרת
שי דובלרו מפיאצה קפה משתעשע עם קמח כוסמין ומכין ממנו ארוחה איטלקית מזינה לתפארת: לזניה פתוחה, רביולי במילוי ריקוטה ותרד ופוקאצ'ה
מה יותר טעים משילוב של בצק עם עגבניות וזיתים? ארז קומורובסקי אופה פוקאצ'ות חמות וריחניות, משובצות בזיתי קלמטה ובעגבניות מיובשות
קצת שמרים וטיפונת קמח, ויש לכם בצק עם רכות תינוקית וריח ממכר, שמוכן לקבל כל גחמה ותוספת. הילה קריב נוטה ללוש
ידוע שברנז'אים לא מתעוררים לפני 10 בבוקר, לכן ארוחות הבוקר החדשות של הקנטינה, בניצוחו של איתן זנזורי מיועזר בר יין, יוגשו עד 17:00