רכה, קלה וכשרה לפסח: עוגת אורז מתוקה ליד הקפה
אם אתם אוהבים פודינג אורז חם ומתוק, אתם הולכים להשתגע על העוגה הזו, מושלמת לחג הפסח ולכל ימות השנה
אם אתם אוהבים פודינג אורז חם ומתוק, אתם הולכים להשתגע על העוגה הזו, מושלמת לחג הפסח ולכל ימות השנה
ימים קרים מביאים את נעמה לפנטז על בוקר מלא פתיתי שלג לבנים ורכים. בישראל החמה, כנראה שהפנטזיה תשאר כחלום, ובמקום זאת, היא מכינה קינוח לבן ומפנק
שילוב של אורז עגול מבושל, ביחד עם תבלינים כמו וניל והל, יוצר פודינג אורז מושלם. עכשיו נשאר רק לקרמל סוכר ויש לכם קינוח אישי מנצח
יש משפחות שאוכלים אותו לארוחת הבוקר, באחרות הוא משמש כקינוח ויש מי שיכול להישבע שהוא פינוק החורף המושלם. אם עוד לא התאהבתם, זה הזמן כי עז תלם במתכון לפודינג אורז (ארוז קון לצ'ה) עשיר וקרמי, הפעם בגרסה הטורקית
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
לפעמים הקינוח הכי פשוט הוא גם הכי טעים. עומר מילר מתכונן לעוד יום חורפי ומכין פודינג אורז שמרגיש כמו ענן
באין בופה מבוקר עד ליל, נאלץ להכין את מטעמי המטבח הטורקי בעצמנו. מלחמג'ון ועד סוטלאג' - הכל כלול
פשוט מכינים ממנו פודינג. צבי טריגר עם קינוח לא שיגרתי במיוחד למי שאוכל לבד