פודינג אורז בחלב צחור ורך
ימים קרים מביאים את נעמה לפנטז על בוקר מלא פתיתי שלג לבנים ורכים. בישראל החמה, כנראה שהפנטזיה תשאר כחלום, ובמקום זאת, היא מכינה קינוח לבן ומפנק
ימים קרים מביאים את נעמה לפנטז על בוקר מלא פתיתי שלג לבנים ורכים. בישראל החמה, כנראה שהפנטזיה תשאר כחלום, ובמקום זאת, היא מכינה קינוח לבן ומפנק
שילוב של אורז עגול מבושל, ביחד עם תבלינים כמו וניל והל, יוצר פודינג אורז מושלם. עכשיו נשאר רק לקרמל סוכר ויש לכם קינוח אישי מנצח
יש מילקי ביתי ויש את המילקי הביתי של דור משה, שלא רק הילדים ישתגעו ממנו אלא גם הגדולים בזכות תוספת של קפה ומרקם קרמי מטריף. מסובך? ממש לא
דיל מתוק של עוגה רכה ואוורירית, עם תחתית של פודינג לימוני, קינוח עדין ומושלם לסופ"ש קייצי
אם גם לכם יש חלומות מתוקים על פתיתים, אולגה טוכשר הולכת להגשים לכם אותם
כשכל מה שנפשנו חושקת בו הוא משהו קליל, מזין ומרענן שלא דורש יותר מ-10 דקות הכנה, פודינג צ'יה זאת התשובה
הצ'יה היא מזון בריאות ונחשבת מזון על, אבל ברגע שהיא פוגשת נוזל היא הופכת לפודינג מפנק וטעים. הפעם בקערה אחת עם שיבולת שועל ועוד פינוקים טעימים
יש קצת זמן המתנה מורט קלוריות בין שלב לשלב, אבל אתם ממילא לא הולכים עכשיו לשום מקום, נכון?
5 מרכיבים בסיסיים שיש בכל בית ויש לכם קינוח אלגנטי וטעים כל כך. ליאת שירית במתכון לפודינג קרמל מלוח שמטריף את כל החושים
אחד מהסודות הגדולים של המנות האחרונות הוא קינוח בכוס שיוצא טעים, מרשים ובו זמנית גם קל להכנה. אסטלה, בעלת ומנהלת אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה ושופטת בתכנית בייק אוף, מעניקה מתכון שמשלב קרם גבינה וקדאיף שסוד ההצלחה שלו הוא בפודינג המנוקד בווניל אמיתי
הקונדיטורית ליאור משיח חוזרת מביקור במלבורן עם קלאסיקה אוסטרלית בדיוק בזמן לט"ו בשבט- עוגת פודינג נימוחה עשויה תמרים עם רוטב טופי קרמלי
עכשיו שהחורף כבר כאן באופן רשמי, יש לנו את כל הסיבות שבעולם לפנק את עצמנו כמו הנורבגים בלחמניות שמרים מעוטרות פודינג וניל וכתר שבבי קוקוס. רק אל תשכחו את השוקו החם ליד
פודינג בננה מושחת עם שברי עוגיות חמאה כמו של מגנוליה בייקרי, המאפייה המפורסמת ממנהטן
קסטות ביתיות שמכינים תוך דקות, מקפיאים, שולפים בכל פעם שהאורחים מגיעים ומשמינים מנחת. זהירות זה ממכר
לכבוד שובו של החורף מארחת אורלי פלאי ברונשטיין במדור את סיון שטרנבך והשתיים מכינות קינוח חורפי מושחת, שמשלב חלב, שוקולד ושמנת מתוקה
מתגעגעים לארוחות החג של ראש השנה ופסח בחורף, או מחפשים סיבה לארוחה חורפית רבת משתתפים? השפית טליה פבזנר מגישה ארוחת כריסמס בריטית מסורתית עם כל כללי הטקס
אם מאסתם בעוגת השוקולד הסטנדרטית, השפית טליה פבזנר מזמינה אתכם לאמץ שתי קלאסיקות מתוקות מהמטבח הבריטי: מוס לימון קטיפתי ופודינג זהוב עם סירופ גולדן
כשהילדים לא נותנים מנוחה ובא להם לאפות, הבלוגרית הילה קריב מכינה איתם פודינג חלה ושוקולד שאפשר לאכול בכפית
נכון שההגיגים יומרנים, אבל המתכונים בספר של מקס ברנר מצויינים ומפתיעים. כן כן, אלוף המיתוג והשיווק עשה זאת שוב
מחירי הלחם בירידה ואנחנו עם היד על הדופק. וואלה! אוכל מגישה סלט, מרק, טוסט ושני קינוחים שאפשר לעשות עם לחם. 99 אגורות לכיכר, לא תכינו משהו?