פרנץ' טוסט שוקולד מושחת
אין כאן טיגון, אבל זה הדבר הנורמטיבי היחידי שאפשר להגיד על התבנית הזאת (ובדיוק בגלל זה אנחנו אוהבים אותה)
אין כאן טיגון, אבל זה הדבר הנורמטיבי היחידי שאפשר להגיד על התבנית הזאת (ובדיוק בגלל זה אנחנו אוהבים אותה)
לא צריך צלחות, ולא צריך לספר סיפורים מורכבים מדי על איפוק
מתכון קל וטעים לפודינג לחם מלא ועשיר בשוקולד מתוך ספר האפייה של מאיה דרין "דיסקו מתוקים". שאריות של חלה מתוקה מעולם לא היו כה מופלאות
אנחנו יודעים שקצת הגזמתם בסופ"ש האחרון עם האוכל, אבל אף אחד לא הולך להאשים אתכם היום בשחיתות
מתן שופן בגרסה עם קצת פחות רגשות אשם לברד פודינג האהוב. את החלה הוא מחליף בלחם מחמצת, את השמנת בחלב ויחד עם פטריות, בצל ירוק וקשקבל מתקבל מאפה שחום וטעים כל כך, שמעכשיו הולך להיות הכוכב בארוחות הערב ואפילו בבראנץ' של סופ"ש
רובנו מכירים את מנת הברד פודינג בגרסתה המתוקה, אבל מאז שאכלנו את הברד פודינג המלוח והשווה, עם תרד וגבינות, של בר הבושוויק, אנחנו לא יכולים להוציא אותו מהראש. אז ברור שהשגנו את המתכון!
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
השף גיא ארבל והקונדיטור ירון שנלר מקבוצת מסעדות בנדיקט מפנקים בשני מתכונים מיוחדים לבוקר חג המולד, כי גם אם רובנו לא חוגגים אותו עדיין כיף להתנחם איתם בשבת בבוקר
לא משנה כמה סופגניות תקנו, תמיד יישארו כמה בבית. נעמה נויהאוז מחייה אותן ואופה מהן ברד פודינג קרמי עם בלילת שמנת וקינמון, שקל להכין ותענוג לזלול
הם זן התפוחים שסובלים מהדימוי הכי בעייתי, אבל אל תחמיצו בחודשים הקרובים את הגולדן דלישס הזהובים. ארז קומרובסקי מפציר בכם לאפות אתם חלות מתוקות, להכין מהן ברד פודינג, לשלב בסנדביץ' חרפרף ואפילו לשדך אותם לרוטב של קציצות עוף
לכבוד שובו של החורף מארחת אורלי פלאי ברונשטיין במדור את סיון שטרנבך והשתיים מכינות קינוח חורפי מושחת, שמשלב חלב, שוקולד ושמנת מתוקה
שימוש בלחם כחומר גלם עיקרי הוא תענוג לא קטן. השף יוגב ירוס והאופה ירון שנלר ממאפיית bread story משתעשעים עם פודינג לחם, סלט לחם טוסקני, כריך באנייטו וטארטין תותים
חנוכה נגמר ונותרתם עם סופגניות ללא דורש? אל תשליכו לפח. לקונדיטורית נעמה שטייר יש כמה רעיונות לשימושים מקוריים בכדורים המטוגנים, שליוו אותנו כל החג
מי אמר שברד-פודינג חייב לתפקד כקינוח? אורלי פלאי-ברונשטיין מגישה: ברד-פודינג עם קישואים ובצל ירוק, מושלם לארוחת ערב