ארוחה שלמה בלי בלגן של כלים: אושפלאו פרגיות בסיר אחד
מתכון נהדר לעונה הקרה של תבשיל ממרכז אסיה, קצת אחרת
מתכון נהדר לעונה הקרה של תבשיל ממרכז אסיה, קצת אחרת
אבי ביטון מכין לנו ארוחה שלמה בסיר אחד ובקלי קלות: נתחים של פרגית עם מגוון ירקות, הרבה עשבי תיבול ואורז או במילה אחת - פילאף
אורלי פלאי-בורנשטיין מציידת אותנו במנה נפלאה של פילאף גריסי פנינה ופטריות שיכולה לשמש גם כתוספת וגם כמנה עיקרית, אבל הכי חשוב- אפשר להכין מראש ולקחת לעבודה
במנת הזו יש את כל הטוב של המטבח הבוכרי - אורז, בשר וירקות. מרכיבים פשוטים איתם אפשר לעשות פלאים. אורלי פלאי ואבי שטייניץ מבשלים פילאף משגע מתוך ספרם "ששת - העוזר שלך במטבח"
10 דקות של עבודה במטבח ויש לכם פילאף מנגולד עדין שסופג לתוכו תבלינים וטעמים חמצמצים. אורלי פלאי מכינה תבשיל צמחוני זריז
עז תלם, מאמן המטבח, סוקר את מנות האורז הפופולריות ביותר במזרח התיכון, מהפילאף הפרסי, דרך הטבית העיראקי ועד מג'דרה ואורז שממלאים איתו עלי גפן
ריח המנגל הצליח להגיע גם לדוכני הרחוב בסין. הילה וליטל דוחפות את האף ומוצאות ריחות כמו בבית