ממלכה בריטית, טעם ישראלי: המדריך לאפיית סקונס מלוחים
משתמשים בקמח תופח וגם בריוויון, עם שפע גבינות, זיתים ועשבי תיבול עם המון טעם, בדרך למאפה טעים ומיוחד
משתמשים בקמח תופח וגם בריוויון, עם שפע גבינות, זיתים ועשבי תיבול עם המון טעם, בדרך למאפה טעים ומיוחד
הסקונס הן ללא ספק אחת ההמצאות המנצחות שיצאו מהמטבח הבריטי - לחמניות רכות ונהדרות, הפעם בגרסה מתוקה עם פירות יער ושוקולד לבן
הבריטים אוהבים לקחת אותו לצד המתוק, אנחנו לקחנו אותו לשפע גבינות טובות עם עשבי תיבול וזיתים
במכתב ששלחה המלכה אליזבת' לנשיא ארה"ב דווייט אייזנהאואר ב-1960 היא צירפה את המתכון הסודי שלה לפנקייק המלכותי עליו היא סיפרה לו במפגש קודם. עם מות המלכה, המכתב הזה - כולל המתכון - פורסם ברשת וגרם להמונים לנסות אותו בבית. עכשיו גם אתם יכולים להכינו
תמרה אהרוני מכינה סקונס אוכמניות, לחמניות בגרסה זריזה ומתוקה, ארוחת בוקר כיפית לחופש הגדול
התוצאה היא משהו בין לחמניה רכה ועוגה חמאתית, ואנחנו די בטוחים שזה אומר הכול
מירב שיינר מתחקה אחר המאפה המזוהה עם הבריטים יותר מכל ומכינה גירסה זריזה ומשגעת לסקונס משלושה מרכיבים בלבד
בט"ו באב אין צורך לחכות לשולחן במסעדה מלאה בבלונים וקיטש. מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה 4 מתכונים, בהם גם סקונס, לפיקניק המושלם. קחו אותם לכרם, למדבר, לחוף הים או סתם לגינה מתחת לבית, רק לא לשכוח יין מבעבע
ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. כעת נותר להוסיף חמאה וריבה, למזוג תה ולדמיין שאתם בלונדון
השפית טליה פבזנר מציעה פינגר פוד מקורי ואסתטי לאורחים - שותים תה, מנשנשים כריכונים מושקעים ומקנחים בסקונס עם ריבה וקצפת כמיטב המסורת האנגלית
רגע אחרי פסח, כשבא לכם לנשנש מאפים קטנים ללא התעסקות מיותרת, הכינו סקונס עתירות גבינה בפחות מחצי שעה
מסיבת תה היא בדיוק הדרך שלנו להרגיש בלונדון הקרירה. ענר צלאל מ "דלאל" נותן מתכונים מעלפים לביסים על יד התה