בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.ממלכה בריטית, טעם ישראלי: המדריך לאפיית סקונס מלוחיםמשתמשים בקמח תופח וגם בריוויון, עם שפע גבינות, זיתים ועשבי תיבול עם המון טעם, בדרך למאפה טעים ומיוחד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.מאפה גבינות מלוחאין ארוחת שבועות בלי מאפה הגבינות הקלאסי והכל כך פשוט להכנה הזה. להכין הרבה, כי כולם ירצו עוד