5 כריכים נפלאים לבית הספר
הרגע המיוחל הגיע וחודש ספטמבר נפתח, אז קבלו רעיונות לכריכים מזינים ולא מסובכים שהילדים שלכם לא יוכלו לסרב לאכול
הרגע המיוחל הגיע וחודש ספטמבר נפתח, אז קבלו רעיונות לכריכים מזינים ולא מסובכים שהילדים שלכם לא יוכלו לסרב לאכול
סרטון בטיקטוק ששיתף שלוש שיטות לאכילת כריך, יצר שלושה מחנות. הדעות היו חלוקות, אבל גם נחרצות. ואיך זה קשור לאופי שלכם? צפו
שתי הצעות לפרוסות שהן ארוחה בפני עמה
השילוב בין נתחי הטונה המשובחים והבאגט הפריך, הטעמים והמרקמים השונים בתוכו, הופך את הכריך הזה למושלם
נסיעה על כביש החוף בשעות הלחץ בשביל סנדוויץ' ליד תחנת דלק? החלטה מטומטמת, אבל לגמרי שווה את זה
טעם של בית בבית הספר: עם פתיחת שנת הלימודים תשפ"ג, ביקשנו מהדיאטניות של איגוד תעשיות המזון, טיפים והמלצות לארוחת עשר מזינה ובריאה לילדים בכל גיל - מגן חובה ועד לתיכון, כזו שהם ישמחו לשלוף מהתיק ואפילו לאכול בהנאה
שנת הלימודים, שכולנו מייחלים שלא תושבת, נמצאת כבר מעבר לפינה - ויחד אתה ישובו לחיינו תיקי האוכל, קופסאות הפלסטיק, הכריכים, הפירות והחטיפים. בדקנו מהם המרכיבים הפופולריים בסנדוויצ'ים של ילדי ישראל, וכמובן: באיזו רשת נמצא את "סל ארוחת עשר" הזול ביותר?
סקר הכריכים שערכו מכון Kantar בשיתוף עם תנובה לקראת החזרה לבית הספר, מצא כי 60% מהכריכים מוכנים בידי האמהות. רק 6% מהילדים מכינים את הכריך בעצמם ו-2% מהילדים הולכים לביה"ס ללא כריך כלל. עוד נמצא כי חביתה, שוקולד וגבינה צהובה הם המאכלים הפופולריים בכריך
אוהבים סושי אבל חוששים להכין בבית? יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם, עם מלית של ספייסי טונה, ואצות שאפילו לא תצטרכו לגלגל, תקבלו סנדוויצ'וני סושי מלאים בסטייל, שאפשר לארוז ולקחת לעבודה או לבי"ס, ואפשר להגיש כארוחת ערב מפנקת
ביקרנו בפתח תקווה. ואחרי שסיימנו להריץ בראש את כל הדאחקות על העיר המושמצת, הגענו לסנדוויץ' של אמא, המשכנו לצחוק, אבל הפעם מכל הסיבות הנכונות
לא בכל יום אנחנו מתרגשים מכריך. לא בכל יום אנחנו פוגשים את יוהן
בעיר שמכניסה אינספור וריאציות מתוחכמות לתוך פחמימה, הכי כיף למצוא שתי אופציות שרוצות להיות כמו פעם, בערך
לאורך השנים התקבעה בתודעה של רבים כי חיי לילה סוערים אפשר למצוא רק בתל אביב, בעוד שבחיפה כולם הולכים לישון מוקדם, אך המציאות בשטח שונה לחלוטין
כריכים אולי מזוהים יותר עם ילדים ואוכל בית ספר, אבל האמת היא שמבוגרים אוהבים אותם לא פחות. אספנו לכם את הכריכים הכי טעימים ובריאים שקיימים, כי בינינו, למי יש כוח לבשל עכשיו?
רשת המזון המהיר הענקית עומדת במוקד תביעה מסקרנת. בדיקה של הניו יורק טיימס פיתלה עוד יותר את קווי העלילה
לא קל לבחור סנדוויץ' בשוק הזה. לא קל לסרב להצעה הזאת. קל מאוד לחסל הכול תוך כמה שניות
למרות הקשיים, תעשיית הקולינריה בישראל מסרבת להיכנע לנגיף הקורונה והשלכותיו, ומנסה להתגבר על המכשולים בדרכים יצירתיות. 3 פופ אפים של משלוחים זמניים ומגניבים, מושקים בימים אלו, ואנחנו חושבים שממש כדאי לכם לבדוק אותם
לכבוד האחד בספטמבר ותחילתה של תקופה בה ההורים משועבדים מדי בוקר להכנת כריכים, אספנו בשבילכם כמה רעיונות לסנדוויצ'ים בריאים ומקוריים שהילדים ישמחו לקחת לבית הספר, שנת לימודים תשפ"א מוצלחת לכולם
חודשים רבים של חוסר ודאות הגיעו היום לקיצם, כששולי ודודי, ממשיכי דרכם של איציק ורותי, החליטו לסגור את דוכן הכריכים המיתולוגי של ת"א. "הקורונה לקחה לנו את המומנטום, אנשים כבר לא באים כמו פעם" היא מספרת
סצנת הכריכים של ת"א, היא משהו שלעולם לא יעייף אותנו לעסוק בו, בעיקר כשהיא מתעוררת עם שני מקומות חדשים שבהחלט שווים את הביס שלכם. כל הפרטים בפנים
רובנו חלפנו על פני המושב גנות אין ספור פעמים, מבלי להיכנס פנימה, אבל רק המונה החליט להרים את הכפפה ולחקור את אוכל הרחוב המושבי, בזכות זה הוא מגלה מכולת מדהימה שעושה כריך רוסטביף מעולה במחיר מעולה
אבי ביטון נסחף יחד עם כל תושבי האזור אחרי ריח הלחמים והמאפים הטריים שאופף את המאפיה ובית הקפה אלחנן תרבות לחם בכניסה למשמרות, ובין עצי האורן שבחוץ הוא מתיישב לאכול את אחד הסנדוויצ'ם הכי טעימים שאכל
מזמן הבנו שכריך איכותי יכול להיות הארוחה הכי מפנקת ביום ועוד כזו שניתן לארוז ולאכול בכל מקום ומצב, אבל איך יוצרים כריך מקורי גם עבור מי שנמנע ממוצרים מהחי או רגיש למוצרי חלב? כדי שלא תרגישו מקופחים, יצרנו עבורכם 3 כריכים משגעים על בסיס ממרחי סויה מתאימים
באחת הנקודות הכי אסטרטגיות על כביש החוף, נמצא חלומו של כל גרגרן שבדרכו ממקום למקום - המעדניה ביתנ'ס. אבי ביטון הגיע כדי לטעום בעצמו את הסנדוויץ' המפואר ששמו יצא למרחוק
אבי ביטון לא יוותר עד שימצא את הכריך של המדינה - הפעם הוא מגיע לגרציא קפה, בית אוכל קסום בקיבוץ העוגן, שם הוא מוצא כריך חביתה וחזה אווז, הכי מפנק, הכי ביתי, ויש לנו גם מתכון בשבילכם
אבי ביטון לא האמין שבתחנת דלק של אזור התעשייה עמק חפר הוא יימצא פטיסרי עם אווירה, ריחות וטעמים שכאילו נלקחו ממקום אחר ועוד יותר הופתע כשטעם את הסנדוויץ' שהכינה לו בעלת המקום והשפית אלה בוימן גורן
במסגרת חיפושיו אחר הסנדוויץ' הטוב בארץ מגיע אבי ביטון אל לחם בורקין בבנימינה, המאפייה הוותיקה שפועלת כבר מעל שני עשורים מציעה מלבד לחמים נהדרים סנדוויץ' מושחת ונהדר במיוחד, ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות את זה בבית
האיש שפיצל את הרשת: גולש החליט לשפוך את המרק הרותח על לחמניה מרוחה בחמאה, טען שזה "כריך קטלני" והטריף את הפודיז: האם צריך "לקרוא למשטרה" או להתמסר לחוויה? צפו בסנדוויץ' מעורר המחלוקת
שיטוט רגלי אקראי בכפר סבא, העיר שעל פי המונה יש בה את כל היופי והכיעור יחדיו, מוביל אותו אל מוסד הנקניקיות של סעדיה, כשהוא מגלה שכאן אוכלים סנדוויץ' עם נקניקיה וביצה חומה הוא לא שואל שאלות מיותרות ומצטרף לחגיגה
בייגל שומשום טרי שנאפה במקום עם פרוסות אבוקדו, ביצת עין, פרמזן ומעט אבן יוגורט; השף אבי ביטון, חובב סנדוויצ'ים מושבע, יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם והפעם מגיע להיכל הלחמים והמאפים - לחם ושות'
שלחנו את השף אבי ביטון, חובב סנדוויצ'ים מושבע, לחפש את הכריך הטוב ביותר לפי ההמלצות שלכם, והפעם - כריך הסלמון המסקרן של קפה יום טוב ותשכחו מגבינת השמנת המוכרת והנדושה
אבי ביטון חוזר למוסד הסנדוויצ'ים האהוב עליו איציק ורותי ברחוב שינקין בתל אביב, בחיפושיו אחרי הסנדוויץ' הכי טעים, וטועם את כריך סלט הטונה הביתי, שמעלה בו זיכרונות מהעבר
אם מסתכלים לפעמים על שלטים בדרכים אפשר למצוא מקומות מופלאים, כך מגלה המונה את בגט הבשר המושלם של סעדו לבכם ביבניאל, לו הוא מדביק את השם - בגט של צדיקים
המונה מגיע לשניצל בארכה בנתניה, אבל בניגוד לאינסטינקט הבסיסי הולך דווקא על סנדוויץ' טוניסאי, ולא על שניצל. ספוילר: הוא לא התחרט על זה
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
מוסד אוכל חדש בניו יורק מוכר כריכים עם בשר יפני משובח ונדיר, במחיר לא ממש שווה לכל נפש: "התעשיה הזאת הולכת לכיוון של יוקרה, מקום בו איכות קודמת לכל". אם תלכו על זה, תקבלו את הסנדוויץ' בתוך קופסת עץ
תחושת פספוס קשה נחתה על המונה בדוכן של סיטבון. איך אנשים מעבירים חיים שלמים מבלי להכיר את הסנדביץ' הטוניסאי המדהים עלי אדמות?
במהלך ביקורו בעכו מגיע אבי ביטון לדוכן הסנדביצ'ים עזיז'ס ונחשף לכריך מלחם טרי ממולא בקציצות ברוטב, עם הרבה חריף ולימון כבוש. נוסטלגיה בלחם
אנחנו מכירים את ההשוואות שכל הורה עושה באשר לילדים של אחרים, אבל הפעם לקחנו את זה צעד אחד קדימה והלכנו לבדוק מה נותנות נשות המקצוע לילדים שלהן לביה"ס. אלה התוצאות
האם אתם הורים משקיעים או מחפפים? מורחים או מעמיסים? הילדים חזרו לבית הספר ותתפלאו לדעת שמה שמחכה להם מדי יום בקופסת האוכל, מלמד אותם (ואת עצמכם) לא מעט על האופי שלכם
מקסיקני, אמריקני או אפילו טוסט מושקע על צלחת. הנה כמה רעיונות אנינים ואסתטיים שתוכלו לשלוח עם הילדים לבית הספר
העונה החמה דורשת כמה שינויים מתבקשים גם בהרגלי האכילה. מוותרים על הגבינות והנקניקים הבנאליים ומתמסרים לכריך טבעוני עם פרוסות סלק אפויות, טחינה ונבטים
כנראה שלאמריקאים יש יותר מדי זמן פנוי: מלחמת רשת ויראלית במיוחד פצחה לאחר שאתר גדול כלל נקניקיה בלחמניה ברשימת 10 הכריכים המומלצים ליום חופש
האם מתנו והגענו לגן עדן? רשת המזון המהיר היפנית "First Kitchen" הוסיפו מנה חדשה ומשונה לתפריט: כריך קיט-קט עם קצפת וקליפות תפוז
אתם קונים לילד ילקוט אורתופדי, מגנים על פניו עם קרם הגנה ומכינים אותו רגשית לשנת הלימודים אבל מה לגבי המזון שהוא יאכל בין כותלי בית הספר? כך תשמרו את החיידקים מחוץ לכריך
ברוסקטות ב-17 שקלים בסנדוויץ', ארוחה סיציליאנית בקמפנלו ומנואלה, מנות עד 30 שקלים בשוק יפו, ועסקית הודית בימי שישי. הדברים הטעימים שנאכל השבוע
רק שבועיים לאחר שנפתח, הפך סנדוויץ' לדוכן שכולם מדברים עליו ותמונות שלו רצות ברשת ומגרות את הסובבים. וואלה! אוכל שמה אצבע על המקום הלוהט הבא
בעלי מרקיית זופה, פותחים מקום חדש של סנדוויצ'ים משוכללים ויוצקים גורמה בין שתי פרוסות עם מנות כמו קרפ קונפי אווז וג'בטת פירות ים
בסגנון עיראקי או איטלקי, הכינו סנדוויצ'ים טבעוניים שלא כוללים רק ירקות. אורן גולדפינגר מורח ונוגס