תשעה באב: 7 מתכונים לארוחה מפסקת
רוצים להתכונן לצום תשעה באב ולרפד את הבטן כמו שצריך? הנה כמה מתכונים של מנות שיעזרו לכם לאגור כוחות, להתמלא אבל לא להתפוצץ. צום קל לכולם
רוצים להתכונן לצום תשעה באב ולרפד את הבטן כמו שצריך? הנה כמה מתכונים של מנות שיעזרו לכם לאגור כוחות, להתמלא אבל לא להתפוצץ. צום קל לכולם
אוהבים מג'דרה? חכו שתכירו את הקושארי כי זה אפילו טוב יותר. אל האורז, העדשים והבצל המטוגן נוספות גם אטריות דקיקות שחומות וטעימות (מישהו ביקש אורז עם אטריות ולא קיבל?) שמגישים עם רוטב גרגירי חומוס אדום וסמיך. ארוחה שלמה ומזינה שהולכת לכבוש אתכם
הרבה אנשים חוששים לעבוד עם אורז מלא, אבל אין באמת סיבה, עז תלם לוקח אותנו יד ביד לאורז הכי שווה על המדף, עם טיפ זהב מנצח ושלושה מתכונים שיהפכו אצלכם לבני בית
לא זורקים מג'דרה מושקעת מלאה כל טוב, לא רק מטעמי חסכון, אלא גם כי זה יוצא מאוד טעים. הנה כמה טיפים ומתכונים מה לעשות עם סוף הסיר
אינס שילת ינאי פגשה בשלנית דרוזית מכפר ראמה, שלימדה אותה להכין את המג'דרה המושלמת שלה, ומאז היא להיט הבית שלה והאינסטגרם. עכשיו תורכם ללמוד
הרבה מצל מטוגן, סיר אחד, עדשים ובורגול. מתכון של שני סנדרס למג'דרה בסגנון דרוזי שהיא לא רק תוספת עשירה אלא ארוחת שלמה
זהר לוסטיגר בשן מוציאה ספר בישול חדש "לאכול טוב יותר" ומשנה את כל מה שחשבנו על אוכל בריא, קחו לדוגמא את המתכון הנהדר הזה למג'דרה פתיתים, שמיד אימצנו לחיקנו
יש לכם שקית עדשים בבית? לנו יש כמה טיפים ששווים זהב ו-10 מתכונים מעולים, שאת חלקם לא הייתם מאמינים שאפשר להכין מעדשים
רוצים להכין מתכון עשיר בטעמים ומחזק במיוחד לגוף - בלי להסתבך אפילו לרגע? השף עומר מילר מציג לכם את הפתרון, כולל קישוט מרשים שהופך את כל המנה לשווה עוד יותר
אורז, עדשים שחורות, המון המון בצל מטוגן ושחום וגם שלל עשבי תיבול טריים - הכול נכנס יחד לסיר
שלושה סירים שתמיד מוגשים כתוספת לצד העיקרית, הופכים לארוחה שלמה, שכל מה שמתחשק לעשות זה להצטייד בכף ולצלול
השף שגב משה יודע איך להפוך את האוכל הפשוט ביותר לכזה שאנחנו פשוט מתים לטרוף, קבלו את המתכון שלנו לכבדי עוף על מג'דרה בשלל תבלינים ובצל בגריל
לפעמים בין כל הפיתות, למונה יש קרייב לאוכל חם וביתי, מזל שהוא גילה את המטבח של איריס ברמת גן - במחיר מצחיק הוא מתענג על מנה עסקית של מוסקה מושלמת, המג'דרה הכי טעימה שאכל ובמיה בטעם שלא דומה לשום דבר אחר
לימונדה סודית מטוניס, משקה יוגורט תימני, מרק מג'דרה שומרוני, תבשיל קינואה קליל עם פטריות ועוגיות ביסקוטי איטלקיות -חמישה מתכונים שיעזרו לכם לשבור את הצום ויחזירו את האנרגיה לגוף
הדרך הכי טובה לגרום לילדים ליהנות מאוכל בריא היא לשתף אותם בתהליך ההכנה. רויטל אדמוני מעניקה מתכון מעולה למג'דרה ועדשים מונבטות שכיף להכין עם הילדים
הסוד למג'דרה הוא הרבה בצל מטוגן ושחום. השף תומר אגאי מוסיף לה גם משמשים אוזבקיים מיובשים וקצוצים לטעמים מתוקים- חמצמצים ולמראה חגיגי במיוחד
המסורת הקולינרית של בית אמא מקבלת כבוד לא רק מכם, אלא גם מחוקרי בריאות בעולם. לפניכם 5 מזונות עתיקים שסגולותיהם הבריאותיים הוכחו על ידי המדע בשנים האחרונות
עז תלם, מאמן המטבח, סוקר את מנות האורז הפופולריות ביותר במזרח התיכון, מהפילאף הפרסי, דרך הטבית העיראקי ועד מג'דרה ואורז שממלאים איתו עלי גפן
אדי מזרחי מכין ארוחת חג מסורתית בהשראת זכרונות ילדות - מתכון לתוספת של כרובית על מצע מג'דרה מאורז עגול שמשלבת בין איטליה לפרס
לארוחה המפסקת של צום תשעה באב מכין השף עופר בן גיגי ממסעדת רוזמרין מרק חרירה מרוקאי, סופריטו אטריות ספרדי ומג'דרה בסגנון מזרחי
מעל לעשור מאז יצא אחד מספרי הבישול הכי חשובים בישראל, יוצא ששת בגרסה דיגיטלית מחודשת. לרגל החגיגה, קבלו מתכונים למג'דרה, חציל רומני, גולאש וסופריטו
פריקי, חיטה ירוקה, היא כוכבת המטבח הערבי. יהלומה לוי, מהביסטרון בשוק לוינסקי בת"א, מתה על טעמה המעושן ומכינה ממנה טאבולה, מג'דרה, ואפילו קינוח
החזאים מבטיחים שהחורף יחזור בימים הקרובים. בדיוק לשם כך מכינה לכם אורלי פלאי-ברונשטיין תבשיל מג'דרה מהיר ומחמם לעצלנים, שמוכן בתוך פחות מחצי שעה
עומר עילואן שף מסעדת חג' כחיל, מכין מנת מג'דרה ומספר למה כבר לא מכינים אותה מבורגול ומה הדרך הטובה ביותר לדעת שהיא מוכנה
מג'דרה לא חייבת להיות עשויה מאורז ועדשים. עומר מילר משתולל עם המנה הקלאסית ומכין אותה עם קוסקוס ועדשים שחורות
לבריאות יום א' יש תמיד עדשים במזווה. אם היא זוכרת להשרות אותן שעתיים מראש, יש לה גם אחלה ארוחת צהריים
הילה קריב מכינה מג'דרה לתפארת מאורז מלא ואורז בר, עם בצל שחום ומתקתק. אם יש לכם גפן מלבלבת, בכלל הרווחתם
מג'דרה ירושלמית עם אורז אדום מלא לצד סלט שורשים ערבי ולבנה. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים
לצבי טריגר תמיד היה טעם של אלפיון עליון. משבר מתיישב בול על המתכון של היום: מג'דרה נבטוטים, פטריות ואורז מלא