ארוחה בקערה: מרק קטניות עשיר עם כופתאות גונדי קטנות
זה המן לשלוף את מתכוני המרקים - מרק עשיר, משביע וחמצמץ שמתאים לארוחה מפסקת, לישיבה בסוכה או סתם להתנחם בו כארוחה שלמה בערב סתווי
זה המן לשלוף את מתכוני המרקים - מרק עשיר, משביע וחמצמץ שמתאים לארוחה מפסקת, לישיבה בסוכה או סתם להתנחם בו כארוחה שלמה בערב סתווי
בשוק צפון משיקים את פסטיבל החמין, ואותנו סיקרן במיוחד סיר החמין הפרסי של מסעדת עדנה מרמת השרון, המכונה חאלה ביבי ומשלב כדורי בשר ופרגיות עם שעועית ותפוחי אדמה ברוטב חמוץ מתוק, חמין כזה עוד לא טעמנו, אז השגנו את המתכון
אבי ביטון מגיע אל מסעדת שמונה המקומית ומכין בהשראתה קציצת גונדי פרסית אוורירית המוגשת בתוך מרק צח. תדליקו מזגן ורוצו להכין
קציצות הגונדי הן כופתאות אווריריות של בשר עוף טחון עם קמח חומוס שמתבשלות לרוב במרק עדין טעם. חודש האוכל הפרסי הגיע לביתה של ברכה ממן שמבשלת את המנה הפרסית המפורסמת ביותר
קציצות הגונדי הפרסיות מפורסמות מאד, אבל האם שמעתם על גונדי איספהאן? חודש האוכל הפרסי נפתח עם פשטידת אורז ובשר שכמיטב המסורת עתירה בירוקים
קציצות אווריריות מקמח חומוס ועוף שמרחפות בתוך מרק צח פיני ואיציק לוי מ"המטבח של פיני" בירושלים מכינים את היהלום שבכתר של המטבח הפרסי
ארוחה פרסית אינה שלמה בלי גונדי. החודש הפרסי במדור ארוחה משפחתית ממשיך ופותח שולחן של מנות עיקריות