מרק עוף וגונדי כהלכתו
קציצות קמח חומוס ועוף ממולאות תמרים והכול בתוך מרק עוף טעים במיוחד. מתכון מתוך "מטבח פרסי" של הבשלנית והבלוגרית רותם ליברזון
קציצות קמח חומוס ועוף ממולאות תמרים והכול בתוך מרק עוף טעים במיוחד. מתכון מתוך "מטבח פרסי" של הבשלנית והבלוגרית רותם ליברזון
רוצים להתכונן לצום תשעה באב ולרפד את הבטן כמו שצריך? הנה כמה מתכונים של מנות שיעזרו לכם לאגור כוחות, להתמלא אבל לא להתפוצץ. צום קל לכולם
סיקרן אותנו סיר החמין הפרסי של מסעדת עדנה מרמת השרון, המכונה חאלה ביבי ומשלב כדורי בשר ופרגיות עם שעועית ותפוחי אדמה ברוטב חמוץ מתוק. חמין כזה עוד לא טעמנו, אז השגנו את המתכון
זה המן לשלוף את מתכוני המרקים - מרק עשיר, משביע וחמצמץ שמתאים לארוחה מפסקת, לישיבה בסוכה או סתם להתנחם בו כארוחה שלמה בערב סתווי
המתכון הזה עבר טוויסט שלי. במקור המרק הוא רק עם גזר וגרגירי חומוס וכמובן לימון פרסי. מיה זוהר, בשלנית ביאמי עם המתכון שלה לקלאסיקה של המטבח הפרסי
אבי ביטון מגיע אל מסעדת שמונה המקומית ומכין בהשראתה קציצת גונדי פרסית אוורירית המוגשת בתוך מרק צח. תדליקו מזגן ורוצו להכין
קציצות הגונדי הן כופתאות אווריריות של בשר עוף טחון עם קמח חומוס שמתבשלות לרוב במרק עדין טעם. חודש האוכל הפרסי הגיע לביתה של ברכה ממן שמבשלת את המנה הפרסית המפורסמת ביותר
קציצות הגונדי הפרסיות מפורסמות מאד, אבל האם שמעתם על גונדי איספהאן? חודש האוכל הפרסי נפתח עם פשטידת אורז ובשר שכמיטב המסורת עתירה בירוקים
קציצות אווריריות מקמח חומוס ועוף שמרחפות בתוך מרק צח פיני ואיציק לוי מ"המטבח של פיני" בירושלים מכינים את היהלום שבכתר של המטבח הפרסי
ארוחה פרסית אינה שלמה בלי גונדי. החודש הפרסי במדור ארוחה משפחתית ממשיך ופותח שולחן של מנות עיקריות