צמים על בטן מרופדת: מתכונים לארוחה המפסקת
הארוחה הכי חשובה של השנה היא כמובן הארוחה המפסקת, אז אספנו לכם חמישה מתכונים - קלים, מזינים והכי חשוב משביעים, שיעזרו לכם לעבור את הצום בשלום, צום קל ומועיל שיהיה
הארוחה הכי חשובה של השנה היא כמובן הארוחה המפסקת, אז אספנו לכם חמישה מתכונים - קלים, מזינים והכי חשוב משביעים, שיעזרו לכם לעבור את הצום בשלום, צום קל ומועיל שיהיה
ליונית צוקרמן יש את המתכון המושלם למרק לארוחה המפסקת. מזין ומשביע, אבל לא כבד, בדיוק מה שצריך כדי להתחיל את הצום בצורה הטובה ביותר
בשיתוף רמי לויזה המן לשלוף את מתכוני המרקים - מרק עשיר, משביע וחמצמץ שמתאים לארוחה מפסקת, לישיבה בסוכה או סתם להתנחם בו כארוחה שלמה בערב סתווי
החגים מבשרים את בואה של העונה הקרה וזה הזמן ליהנות ממנה כמו שצריך: יונית צוקרמן עם מתכון נהדר של מרק ירקות וקטניות עשיר שמתאים במיוחד לסתיו ולחורף
בשיתוף סוגתרגע לפני שטורפים ארוחה מלאה, ושוברים את צום הכיפורים, מומלץ להתחיל עם כוס תה ומשהו קטן ומתוק לצידה. במאפיית לחם יין פינקו אותנו עם שלושה מתכונים מתוקים ונהדרים שיעשו יופי של עבודה וישמחו את הבטן הריקה
מרק רגל תימני עם קניידלך, קציצות דגים ים תיכוניות עם חלה ביתית, עוף בלימון מעל בטטות ועוגת טורט רכה ואוורירית ממזרח אירופה - סעודה מפסקת ממנה ראשונה ועד אחרונה, שלוקחת את הטוב מכל העולמות
מרק חרירה מרוקאי שיש בו ה-כל, מרק עוף עדין עם קציצות קיפודים וגם אופציה מזינה ומפנקת למרק על בסיס עדשים, בורגול ואורז מלא למי שנמנע מבשר. שלושה מרקים שכל אחד מהם הוא ארוחה שלמה טעימה ומשביעה והדרך הנכונה ביותר להזין את הגוף לפני שמתחילים לצום
סוגתכמו בכל שנה, גם ביום כיפור הנוכחי מיליוני ישראלים יחילו על עצמם את הצום המסורתי. כבכל שנה, הכנו עבורכם את כל ההמלצות והטיפים להיערכות נכונה ובטוחה לצום
פשטידת מעקוד, סיר של כרוב ממולא עם עוף ותפוחי אדמה וסלט סתוי של שומר ותפוזים - חן ואלון קורן מכינים ארוחה מפסקת כהלכתה ליום כיפור שתשאיר אתכם שבעים שעות ארוכות
אורלי פלאי-ברונשטיין מתרגשת מהסתיו ומעניקה טריקים למרק ירקות, שיגבירו את הטעם ויצמצמו את זמן ההכנה
ביתי, חמים ומלא טעמים של אמא. אבי לוי, זוכה מאסטר שף, ושף של מסעדת המוציא מכין ארוחה מרוקאית אלג'יראית לארוחה מפסקת
מתקתקים ארוחה מפסקת שלמה בתבנית אחת - השף יוסי שטרית מכין עוף שלם ממולא אורז, קטניות ודברים טובים
התימנים אוכלים לחוח והפולנים מרק עוף, והבוכרים אושפלאו. המנהגים הכי בולטים של מסורת אכילת ארוחה מפסקת מהעדות השונות
לאחר חודשי הקיץ החמים, מצפים 230 התנינים שבחמת גדר לתרדמת החורף השנתית שלהם. על מנת להתכונן אליה כראוי מכינים להם המגדלים בחווה סעודה מפסקת, ומה בתפריט? 250 ק"ג של בשר ודגים