צ'אנג בה: יכול להיות שמצאנו את המסעדה התאילנדית הכי טובה בישראל
עוד נסיעה, עוד קורס, עוד התמקצעות, עד שמתאהבים
עוד נסיעה, עוד קורס, עוד התמקצעות, עד שמתאהבים
בראנץ' גלילי, בגט תאילנדי, ג'ין יפני ויין ישראלי עם שורשים בעמק הרון. אסנת גואטה מגישה: מתכון לסופשבוע מושלם
הארוחה בקוקו תאי של נדב ודניאל לא הייתה רעה אבל גם לא טובה מספיק
כל מי שחוזר מתאילנד, מספר עם עיניים בורקות על הגלידה התאילנדית שמכינים על גבי פלטה קפואה. היה זה עניין של זמן, עד שהמוח הישראלי יחליט למכור אותה גם בארץ. היום מדובר בתופעה של ממש