פופ אנד פופ: שחף שבתאי והמופע של שיא הרגש
להישאר מחובר לקרקע ולאדמה, גם מהקומה ה-14
להישאר מחובר לקרקע ולאדמה, גם מהקומה ה-14
השף שחף שבתאי שמתמחה במטבח האסייתי עם מתכון לפילה בר ים שמקבל טוויסט אסייתי מדהים
בעיצומה של אחת התקופות הקשות שידע כאן ענף המסעדנות, נפתחה השבוע בתל אביב מסעדה בעיצובו של ג'ורג'יו ארמאני בהשקעה של כ-30 מיליון שקל, ובכל זאת, למרות הפאר והעיצוב המרשים, המנה הכי יקרה בתפריט עולה 130 שקלים
את חגיגות הלילה הלבן מתכננים לסיים השנה בכמה מהמסעדות הטובות בעיר באפטר של בראנצ'ים מושחתים שיכללו מנות יצירתיות ומשוגעות. בגלל קושי בדחיית סיפוקים, חילצנו מהשף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי מתכונים לוופל תרד וביצה עלומה, וביצת עין עם צ'וריסו
עם שם פרטי שמרמז על מעוף קבוע ושם משפחה שמעיד על כוונות גבוהות, שחף שבתאי הוא אולי השף הכי תזזיתי שיצא מישראל. בראיון לוואלה! אוכל הוא מספר איך מתחזקים נישואים בזמן שמדלגים בין יבשות, למה הוא בא לבקר בארץ ואילו חלומות הוא תיכף מגשים בברלין ובארה"ב?
ביקור בחו"ל בקיץ הקרוב לא יהיה שלם בלי קפיצה פטריוטית למסעדה מקומית של שף ישראלי. לכבוד עונת הטיסות מצורפת רשימת השפים הישראלים שכבשו את העולם
בקרב על אבן גבירול ניצחה "ג'ירף נודל בר". האסיאתית של בעלי אודאון נסגרה גם היא. השף שחף שבתאי: "אם מישהו יקח בחזרה את מינה טומיי, אשמח לעזור לו"
אנחנו קטנים עליו. שף שחף שבתאי פותח רשת מסעדות באירופה. הסניף הראשון יפתח בקרוב מאד בפראג