שימו מים לקפה: ביסקוטי עם דבש, אגוזים וצימוקים שנטבלות מעצמן
פצצת בריאות מושלמת על יד הקפה או התה ורק מחכה לטבילה
פצצת בריאות מושלמת על יד הקפה או התה ורק מחכה לטבילה
עוגת גזר עשירה ומזינה, עשויה מקמח מלא ומשובצת באגוזים. משהו מתוק, שמתפרק לאט-לאט לאנרגיה זמינה
בלי מיקסר, בלי באן מארי וסיבוכים מיותרים. כל מה שצריך זה שתי קערות, מטרפה, לקקן ומצב רוח לעוגיות השוקולד הכי שוות בעולם (ואל תגלו, אבל הן מקמח מלא)
כל מי שניסה בעברו דיאטה מכיר את הרגע הזה שבו אתה מנסה להבין איזה לחם הכי טוב לאכול, אם בכלל? דיאטנית עושה לנו סדר טוב טוב בכל סוגי הלחמים
מה יש בקמח פיצה שהופך אותו ייעודי למאפה האהוב? על מה חשוב להקפיד כשקונים קמח מלא ואיך ממירים איתו מתכונים מקמח לבן? עז תלם עושה סדר, נותן טיפים וגם שלושה מתכונים לעוגיות קלות להכנה מקמח מלא, קלצונה מקמח פיצה ולחם קופים מלוח וממכר עם זעתר ושמן זית
בשעה טובה פסח כבר מאחורינו וזה בדיוק הזמן להתענג על בייגלס סימיט ביתיים - מאפה פריך, קל להכנה וכיפי לאכילה שממלא את הבית בניחוחות שאי אפשר לעמוד בפניהם
ב- Tusso מציעים קרקרים בריאים המכילים חיטה מלאה, שיבולת שועל ופשתן, ללא תוספת סוכר. מה עומד מאחורי ההבטחה הזאת? כדי לעזור לכם לקבל החלטה בריאה יותר בחנו את המוצר מול המלצות משרד הבריאות
עונת הלחמניות והשוקו כבר כמעט כאן ואיתה הרצון של ההורים לתת לילדיהם מאכלים בריאים יותר מהלחם ה"פשוט". כדי לסייע במשימה בדקנו אם אחד המוצרים החדשים, הלחמניות המלאות של אנג'ל, באמת בריא כמו שמבטיחים
מפחיתים בפחמימות כדי לשמור על הבריאות? אתם עושים יותר נזק מתועלת. עשו לעצמכם טובה והכניסו לתפריט דגנים מלאים המכילים פחמימות מורכבות. אלו הדברים המדהימים שיקרו לגופכם בעקבות השינוי הזה
יותר ויותר לחמי בריאות תופסים את מקומם על מדפי הסופר אבל כמה מהם באמת בריאים יותר? בדקנו מה זה בדיוק לחם כוסמין, שעל פי ההבטחות מהווה בחירה בריאה יותר, והאם הוא עומד בהגדרת משרד הבריאות למוצר בריא
האם גם פסטה מקמח חיטה מלאה עשויה חיטת דורום? למה כדאי לנו מדי פעם לשלב אותה במנות? ואיך הכי נכון לבשל אותה? יש לנו את כל התשובות
סוף סוף חוזרים לשיגרה- לעבודה, ללימודים וגם לכריכים. לאורלי פלאי יש מתכון פשוט במיוחד ללחמניות, שקל יותר להכין מאשר לצאת לקניות ומה שבטוח, בזכות שילוב של קמח מלא, הן גם יותר בריאות
נעמה נויהאוז יודעת שהשיגרה תופר בקרוב על ידי החגים שבפתח, אז כדי להכניס קצת סדר ויציבות היא אופה קרקרים דקיקים ופריכים עם קקאו, שומשום וסילאן
לחם, פסטות, עוגיות, מאפים: הקמח משחק תפקיד מרכזי בתזונה שלנו במהלך היום וכדאי שנכיר אותו קצת יותר. אורלי פלאי מתגייסת למשימה ומסבירה למה קמח מלא בריא יותר מלבן? איך נכון לעבוד עם קמח שיפון ומה ההבדל בין כל הקמחים היעודיים שקיימים היום בשוק?
כשהיא חולמת על הגשם הראשון, מכינה מירב שיינר עוגיות שקדים מחיטה מלאה בסגנון סקנדינבי, שמזכירות ימים קרירים יותר
קמח מלא הוא בריא יותר מקמח לבן אבל יש כמה חוקים ברורים להחלפה ביניהם במתכונים. מאמן המטבח מסביר על קמח מלא קמח לבן וההבדלים ביניהם
כשהסטופר בהיכון והקמח עומד דום, יש לכם בדיוק 18 דקות להכין מצה כהלכתה. אורן גולדפינגר אופה מצות בבית
אורן גולדפינגר מקבל החלטה לאפות לחם בבית. בסדנא של חגית עזרא הוא למד איך עושים את זה בריא