מהים התיכון ועד לנהר התמזה, קלארו נמתחת עד ללונדון
שגרירת ישראל הטעימה בממלכה הגדולה
שגרירת ישראל הטעימה בממלכה הגדולה
פרק חדש בספר, וסיפור חדש שראוי לספר
סיפור על עגלה קטנה, כביש מהיר ובני אדם
חבר אחד פינה גופות, חבר אחר היה ב-17 הלוויות וכל היתר בפוסט-טראומה, אבל רן שמואלי ממשיך לדפוק על הדלתות בתקווה שמישהו יענה מתוך הבית הרועד
הרואד טריפ הישראלי האולטימטיבי שוב יצא לדרך. אתם מוזמנים להניף יד ולהצטרף
כל טוב העולם נמצא במקררים שלה, ומחכה להפוך לקסם בצלחת. חבל שזה לא תמיד קורה
המעורב הזה מתחיל בכלל מאיטליה, מטפס להרים, מדליק פתיליה ומבקש רק דבר אחד מהמפגינים - ומהממשלה
אל תעשו תוכניות לפני שתעברו על ההמלצות שלנו. ארוחה אחת, יין אחד ורום אחד שיעשו לכם את סוף השבוע
הכסף הזה יקנה לכם הרבה פחות דברים היום בכמעט כל מסעדה בעיר, ומעט מאוד הצצה לטנגו הדיסטורשני המופלא שלהם
רן שמואלי ראה כמעט הכול, שמע כמעט הכול ובישל כמעט הכול. עכשיו הוא מדבר על הכול, בלי כמעט
פיקניקים וטיולי אוכל, סלים וסלסלות, ארוחות וטעימות - וגם המון יין לבן: החדשות הכי טעימות בישראל
באלנה שבמלון נורמן יש עסקית שבת צהריים בנוסח טוניסאי, בקלארו יש תפריט שורשים מיוחד לחודש זה ובבנדיקט מעלים את ארוחת הבוקר שלכם על הגריל. שלא תלכו לאיבוד - הנה שלושה דברים שאתם צריכים להספיק לאכול החודש
תירס הוא אחד המאכלים העתיקים בעולם, וגם אחד הנפוצים, עם בוא הקיץ הגרגירים הצהובים שלו מתחילים להתשלט על תפריטים של מסעדות ואנחנו רק מברכים את התופעה, קבלו כמה דוגמאות
שוב מצאתם את עצמכם אחראים על ארגון ערב הצוות בעבודה וכרגיל אתם חוששים שלא כולם ייהנו? במקום להתלבט ולשבור את הראש, קבלו את נבחרת המסעדות שתדאג לעשות לכם ערב נעים וטעים
קלארו במתחם שרונה בתל אביב היא אחת מהמסעדות היפות והנעימות בארץ, ולמרות גודלה העצום היא תמיד מלאה יחסית. אבל האם האוכל בה שווה יציאה מהבית?
ערבי פיצה בלי תחתית במסעדת טיטו, כריכי פרנה בסגנון מרוקאי באווה סאפי, וארוחות הלואין בסגנון אמריקאי במסעדות - פותחים שבוע
עם מנות גדולות, תפריט מגוון שמתאים לכל אחד ועיצוב נעים, קלארו היא מסעדה שמהווה הימור בטוח לארוחות משפחתיות. אז למה בכל זאת השלם לא עולה על סך חלקיו?
רושפלד נפרד ממיסטר קומאר ומביא מנות חדשות לגמרי לג'ונתן פוד קלאב, קלארו חוגגת 3, באברטו בגדרה משיקים ארוחות בוקר חגיגיות ועוד שלל חידושים במסעדות השונות. פותחים שבוע
מנות חדשות ברשת בלאק, משאית אוכל אסיאתי, משתה טורקי בקלארו ומנה חדשה בג'ירף - כל אירועי האוכל של השבוע
פסטיבל המבורגרים צבעוני בבאר שבע, ספיישל חדש במקס ברנר, תפריט חדש בקלארו ועוד שלל אירועים אוכל טעימים. איפה אוכלים השבוע?
מי הייתה הכי כיפית, איזו מסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב ומי נתנה לנו את החוויה המושלמת? אבי אפרתי מסכם שנה במסעדות החדשות שנפתחו בתשע"ה
השף רן שמואלי ונוף עתאמנה איסמעיל, יגישו תפריט בהמתבסס על תוצרת מקומית וטרייה של מגדלים ויצרנים קטנים מכפרה של נוף. סיור בין המגדלים בבאקה אל גרבייה
מאז ביקר בה אבי אפרתי בשנה שעברה, עשתה מסעדת קלארו של רן שמואלי קפיצת מדרגה משמחת. בהקשר האתגר המחייב והמורכב כל כך ליישום שלקחו על עצמם שמואלי וצוותו, צריך להעריך זאת שבעתיים
בחודשים האחרונים עזבו לא מעט סו שפים ושפים בפועל את המטבחים של מסעדות בכירות. האם מדובר בתופעה ומה הסוד של השף הבכיר שמצליח לשמור על הטבחים שלו?
אבי אפרתי מתרשם מההשקעה הרבה שנעשתה במסעדת קלארו החדשה של רן שמואלי, עם אקוסטיקה נהדרת, ותשומת לב לפרטים הקטנים. אבל האוכל שם מתקשה להתרומם נכון לעכשיו
אחרי שנים של תכנון והשקעה של מיליונים, נפתחה קלארו, מסעדה ראשונה לשף הוותיק רן שמואלי. הצצה למיזם הענק, שיכול להכיל עד 450 סועדים בערב