מהים התיכון ועד לנהר התמזה, קלארו נמתחת עד ללונדון
שגרירת ישראל הטעימה בממלכה הגדולה
שגרירת ישראל הטעימה בממלכה הגדולה
פרק חדש בספר, וסיפור חדש שראוי לספר
סיפור על עגלה קטנה, כביש מהיר ובני אדם
המטרה: עוף שלם בגריל עטוף עור שחום ופריך מבחוץ ושבשרו עסיסי במיוחד מבפנים. הדרך להשיג אותה: השף רן שמואלי נותן טיפים ומתכון לצליית עוף בגריל מושלם בתנור הביתי
חבר אחד פינה גופות, חבר אחר היה ב-17 הלוויות וכל היתר בפוסט-טראומה, אבל רן שמואלי ממשיך לדפוק על הדלתות בתקווה שמישהו יענה מתוך הבית הרועד
הרואד טריפ הישראלי האולטימטיבי שוב יצא לדרך. אתם מוזמנים להניף יד ולהצטרף
כל טוב העולם נמצא במקררים שלה, ומחכה להפוך לקסם בצלחת. חבל שזה לא תמיד קורה
המעורב הזה מתחיל בכלל מאיטליה, מטפס להרים, מדליק פתיליה ומבקש רק דבר אחד מהמפגינים - ומהממשלה
הכסף הזה יקנה לכם הרבה פחות דברים היום בכמעט כל מסעדה בעיר, ומעט מאוד הצצה לטנגו הדיסטורשני המופלא שלהם
רן שמואלי ראה כמעט הכול, שמע כמעט הכול ובישל כמעט הכול. עכשיו הוא מדבר על הכול, בלי כמעט
כדי לעמוד בהגבלות ובהנחיות, מסעדות רבות נדרשו לבצע שינויים משמעותיים בחודשים האחרונים. רן שמואלי, השף של "קלארו", מסביר איך זה עובד, כיצד הוא שומר על קשר קבוע עם הלקוחות הנאמנים ואיך הקייטרינג שלו מציע ארוחות שישי מיוחדות ואפילו ארוחת חג במשלוח עד הבית
כבר יותר מדי ימי שישי שאתם מבשלים ארוחת ערב לכל המשפחה, וקצת מיציתם? ארבעה שפים יצאו לאחרונה במיזם חדש של משלוחי ארוחות שישי; האוכל - בניחוחות של בית, המגע - של שף, והכי חשוב - לא צריך לשטוף סירים בסוף
השף בעל כוכב המישלן מקטלוניה מתארח בטפאו, חגיגות יום הפסטה הבינלאומי, משלוח העוף החדש והמרגש של רן שמואלי, הסניף השלישי של סוסו אנד סאנס של עומר מילר יוצא לדרך
עם מנות גדולות, תפריט מגוון שמתאים לכל אחד ועיצוב נעים, קלארו היא מסעדה שמהווה הימור בטוח לארוחות משפחתיות. אז למה בכל זאת השלם לא עולה על סך חלקיו?
רן שמואלי משיק את דוכן הרוטיסרי החדש שלו בשרונה מרקט בת"א ומכריז כי מדובר רק בפיילוט, שבשלב הבא שלו דוכנים בניו יורק ובברלין
פעם, ממש מזמן, שלחנו את רחלי רוטנר לאפות קרם שניט, כלומר, מילפיי עם רן שמואלי מ"בייק אוף" ולבדוק האם נותרו בישראל שפים שלא משתתפים בריאליטי. מפה לשם, יש מצב שצילקנו אותו נפשית. צפו בתיעוד המצמרר
"בייק אוף ישראל" לא אחידה, סובלת מתזמון שידור גרוע ובעיקר - עמוסה בסוכר ובחומרים שגורמים לחרטה קשה לאחר שהם נכנסים לגוף. אבל היא תוכנית טלוויזיה סבירה וזה גם משהו בימינו
שוחחנו עם צוות השופטים של "בייק אוף ישראל" רן שמואלי, קרין גורן ועודד ברנר על התחושות לקראת הפרק הראשון, וניסינו להבין איך לא משתגעים מלטעום כל היום רק מתוק. צפו
השף רן שמואלי ונוף עתאמנה איסמעיל, יגישו תפריט בהמתבסס על תוצרת מקומית וטרייה של מגדלים ויצרנים קטנים מכפרה של נוף. סיור בין המגדלים בבאקה אל גרבייה
מאז ביקר בה אבי אפרתי בשנה שעברה, עשתה מסעדת קלארו של רן שמואלי קפיצת מדרגה משמחת. בהקשר האתגר המחייב והמורכב כל כך ליישום שלקחו על עצמם שמואלי וצוותו, צריך להעריך זאת שבעתיים
אבי אפרתי מתרשם מההשקעה הרבה שנעשתה במסעדת קלארו החדשה של רן שמואלי, עם אקוסטיקה נהדרת, ותשומת לב לפרטים הקטנים. אבל האוכל שם מתקשה להתרומם נכון לעכשיו
אחרי שנים של תכנון והשקעה של מיליונים, נפתחה קלארו, מסעדה ראשונה לשף הוותיק רן שמואלי. הצצה למיזם הענק, שיכול להכיל עד 450 סועדים בערב
רפי כהן, ארז קומרובסקי ושפים נוספים חולקים את הסודות הכמוסים של מקורות ההשראה שלהם, ומספרים על כיצד פוגשים ברעיון, ואיך הוא הופך למציאות בצלחת
מנות בהשראת שוק לוינסקי, פחות אורחים, כלים שניתן למחזר וטאפאסים בקבלת הפנים. כל הטרנדים של שוק החתונות לשנה הקרובה
מסעדות רבות לא מסתפקות בתפריט מקורי אלא מתקינות לעצמן מותגי יין ובירה פרטיים שייחודיות רק להן, במהדורות מוגבלות במיוחד
השף רן שמואלי חוזר לפרונט והפעם בלופט האירועים אביגדור שנפתח בעוד כשבועיים ויפתח גם כמסעדה לפעם בשבוע
אבי ביטון מפספס הדלקת נרות ואידי זוכר את עצמו עם כתר על ראשו. 6 שפים חוזרים לזכרון ילדות מחנוכה ומנדבים מתכון ביתי
לבוגרים שביניכם, הקימו בר מסעדה חדש בתל אביב, נטול ווליום גבוה אבל עם אוכל איכותי של השף רן שמואלי
רוני מולה יצאה לפגוש את השופטים בתחרות הגבינות הישראליות הראשונה וגילתה איזה חלק של גבינת הקוטג' אביב משה הכי אוהב