סך הכל די מושלם כאן
רוצו לכפר הנגיד, טוסו אפילו, אבל רק בהנחה שאתם מבינים במה מדובר: אוכל צנוע, לא גבוה ולא מוחצן, שנותן לחומרי הגלם (המצוינים) את מרכז הבמה, בפשטות אבל בהמון כשרון, באיגרא במשק מטפלים בהם הכי טוב שאפשר
רוצו לכפר הנגיד, טוסו אפילו, אבל רק בהנחה שאתם מבינים במה מדובר: אוכל צנוע, לא גבוה ולא מוחצן, שנותן לחומרי הגלם (המצוינים) את מרכז הבמה, בפשטות אבל בהמון כשרון, באיגרא במשק מטפלים בהם הכי טוב שאפשר
הצמד ענר בן רפאל ותמיר מיכאלי, שהביאו אל חיינו את מונאר ואת איגרא רמא עושים זאת שוב הפעם עם איגרא במשק, מסעדה משגעת במשק מלמד, שלוקחת את קונספט הפארם טו טייבל צעד אחד קדימה
מדריך מסעדות חדש בשם Truth, Love and Clean Cutlery, מבקש לערער על מדריכי מסעדות ותיקים ומיושנים, כמו מישלן ודומיו ומציג רשימת מסעדות חדשה ומהפכנית אשר שמה במרכז פרמטרים כמו אתיקה, קיימות ואקולוגיה. אז מי הן 10 המסעדות הכי אתיות בישראל?
שבועיים עברו מאז פתחה שיראל ברגר את OPA המסעדה החדשה שלה בפלורנטין, המבוססת כמעט אך ורק על פירות וירקות בשיטות עשייה שונות וללא מוצרים מן החי. אז מה יש לה נגד המילה טבעונות ומה היא עונה למי שבא בטענות על גודל המנות?
מי אמר שחסה לא גדלה על המדף בסופר? בברלין החליטו לקחת את נושא הפארם טו טייבל צעד אחד קדימה ולגדל שדה ירקות טריים בתוך הסופרמרקטים. קחו עגלה ותתחילו לקטוף