ג'פריס: אחד הכריכים הכי טובים והכי מלוכלכים בתל אביב
כמעט 10,000 ק"מ מבדילים בין שיקגו ופלורנטין, אבל אל תתנו למרחק לעשות עליכם רושם
כמעט 10,000 ק"מ מבדילים בין שיקגו ופלורנטין, אבל אל תתנו למרחק לעשות עליכם רושם
לא בכל יום אנחנו מתרגשים מכריך. לא בכל יום אנחנו פוגשים את יוהן
אימפריית האפייה של שיר וקורל גורן נעה באיטיות ובעקביות ברחבי העיר הזאת, ואין לנו שום רצון להתנגד לכיבוש
מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
שום דבר לא הכין אותנו לקראת הביס הנפלא הזה - ציפוי פירורי פנקו פריך וזהוב מבחוץ, מילוי ממכר של קורנביף מטוגן עם בצל ובצק עדין שמחבר הכל. אינס שילת ינאי עושה זאת שוב והפעם עם כיסונים מטורפים שפשוט שווים את מעט ההשקעה
מאפי שמרים שמנמנים וזהובים במלית מלוחה של קורנביף, בצל מטוגן ופסטו שימלאו את הבית בריחות נעימים של אפייה
יש דרך אחת מהירה, פשוטה וסופר טעימה לארח חמישה אורחים רעבים והיא לא מצריכה יותר מ-15 דקות הכנה, אבל נראית מיליון דולר
כבישת בשר היא טכניקה עתיקה שנועדה לשמר את הבשר הטרי לתקופות ארוכות. אבל מעבר לכך, כבישה נכונה מרככת את הבשר ומעשירה אותו בטעמים וארומות וכל שנותר הוא לשדך את הקורנביף לקורנישונים, לחם וחרדל או מיונז
במקום לנסוע עד לניו יורק בשביל כריך קורנביף טוב, למה שלא תכינו בעצמכם בבית? קבלו גרסה קלה ופשוטה לכריך המפורסם עם כרוב כבוש ואיולי חזרת חרפרף