קופי בר, תל אביב: תיאטרון החלומות של רותי ברודו מוריד מסך
אף אחד לא מדבר פה על סגירת דלתות, ובצדק
אף אחד לא מדבר פה על סגירת דלתות, ובצדק
הקיץ הקרוב צפוי להיות גם הקיץ האחרון, אבל איכשהו יוצאות מזה קצת חדשות טובות
27 שנים מספקות לך לא מעט סיפורים, חוויות ומשמרות מיתולוגיות, אז ברור שביקשנו לחפור כמה שיותר עמוק
רוב האנשים פוחדים להיכנס למועדון ה-27, אבל אנחנו לא מדברים פה על רוב האנשים
גיא פולק מתחיל את היום במחשבות עמוקות על קופסאות המשלוחים של "הוטל מונטיפיורי", ומסיים אותו (לפעמים) עם קופסאות משלוחים עמוקות מול הטלוויזיה. זה כל מה שקורה בין לבין
רותי ברודו שרדה מלחמות, משברים ואינספור מהמורות בלי לסגור מעולם שום מקום. ואז הגיעה הקורונה
עבור אוהבי האוכל בימי הקורונה, לא נשאר הרבה חוץ ממשלוחים, קרן אור קטנה שנותרה לנו לקשר עם קצת שפיות נהנתנית. שירות המשלוחים המאוחד של הקופי בר והבראסרי מצליח למקסם את חוויית הביסטרו המסוגנן גם כשהוא מגיע בקופסאות, ומספק תחושת בילוי אמיתית
השבוע מתארח אבי ביטון במוסד הווותיק של מתי ורותי ברודו, הקופי בר, ומכין בהשראתו סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני
מזללת ההמבורגרים ויטרינה מגלה את המיקום של הסניף החדש-ישן, בהוטל מונטיפיורי וקופי בר חוגגים את הלילה הארוך ביותר בשנה ומסעדת ז'אז'ו וינו בשרונה נסגרת. פותחים שבוע- כל חדשות האוכל
בראיון חגיגי מדברת רותי ברודו על הכל עם בנות מערכת וואלה אוכל: החל מהסרטן שנחת עליה בפתאומיות, על חוסר המשמעות ללא ילדים והצורך לשחרר קצת שליטה, על הגלידרייה המתוכננת והמסעדות החדשות שבדרך בהרצל 16 ורוטשילד 48
טעמנו קרוב ל-50 עוגות גבינה על מנת להכריע בסוגיה שמטרידה את כולנו לקראת חג השבועות: מהי עוגת הגבינה הטובה ביותר לשנת 2016?
גלידרייה נהדרת שתעביר את הקיץ בשלום, מסעדה חדשה שהיא מעבדת ניסויים של אוכל ישראלי, המסעדה המושלמת לשבת בירושלים ובית הקפה שבו תעבירו את ימי הקיץ. המקומות שהכי אהבנו החודש
אבי אפרתי מגיע לקופי בר בעקבות שיפוץ ושינוי בתפריט. אם הארוחה הנוכחית אכן משקפת את מצב המטבח, הרי שהשינוי היחיד שם הוא שהאוכל פחות טוב עכשיו
היעדר קמח אין פירושו של דבר שניאלץ להתנזר מקינוחים מעולים. גיא פולק, השף של קבוצת R2M, מכין עוגיות שקדים, דקואז פיסטוק עם קרם וניל ותותים, וקינוח שוקולד מושחת
הידעתם שהקופי בר בת"א, מסמלי המהפכה הקולינרית שעברה על ישראל, יועד בתחילת דרכו כסניף ראשון ברשת של אספרסו ברים? ועוד פרטים מסקרנים על היהלום שבכתר המסעדנות המקומית
במקום שהוא כבר יותר ממוסד כמו הקופי בר בתל אביב, ציפה אבי אפרתי לאוכל מצוין ומעלה. חבל שיש שם עדיין נפילות קטנות
החוזה למקום החדש אמנם כבר נחתם, אבל ה'קופי בר' יישאר ביד חרוצים בחמש השנים הקרובות. לפחות הרווחנו עוד סניף ל'בייקרי'
המסעדה הוותיקה מרחוב יד חרוצים עוברת לוקיישן בגלל הסיבה הפשוטה שהבניין מיועד להריסה. אזור יהודה הלוי מחכה בציפייה
גדלנו על במבה ושווארמה בבגט, ולכן לא נכחיש שהמטבח הישראלי יצר כמה מוטציות אבל אנחנו אוהבים אותו כמו שהוא. כתבה חמישית
דוריה למפל חושבת שאין על האווירה בבראסרי, ניב הדס טוען שהאוכל בקופי בר לוקח בנוק אאוט. מי ממוסדות האימפריה של מתי ורותי ברודו הוא המנצח שלכם?
בשביל האחים הדס הזמנה מ"קופי בר", משולה לארוחה אצל ההורים. לכן הם לא חשבו להקדיש לכך מדור. יום אחד ההזמנה הגיעה באיחור של שעה ו-45 דקות. הפי אנד ופיצוי? תשכחו מזה
השמועה אומרת שאין הימור בטוח יותר ממשלוח של הקופי בר. קליה מור הזמינה - וגילתה שכל מחמאה נכונה