מדריך להכנת חמוצים בבית
יוגב ירוס ויתר על קיצורי הדרך שמאפיינים בדרך כלל את המתכון הזה, בחר את הירוקים הכי פריכים שיש, ויצא לכבוש. התוצאה היא מדריך בסיסי ומוצלח למתחילים שרוצים להחמיץ
יוגב ירוס ויתר על קיצורי הדרך שמאפיינים בדרך כלל את המתכון הזה, בחר את הירוקים הכי פריכים שיש, ויצא לכבוש. התוצאה היא מדריך בסיסי ומוצלח למתחילים שרוצים להחמיץ
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות
שכבות-שכבות של פרוסות קולורבי דקות אפויות וביניהן רוטב עגבניות עם שמנת וגבינות מבעבעות. אינס שילת ינאי עם מתכון למאפה משפחתי מושלם וטעים עד טירוף
אז נכון, המרק הזה דורש צלייה של הירקות בתנור לפני שזורקים אותם לסיר, אבל שמעו - שילוב טעמים כזה מטריף לגמרי שווה את המאמץ הקטן. רוצו להכין את המרק המושלם הזה
ההכנות ליום העצמאות יכולות להתחיל כבר מעכשיו, והסלט הזה הוא צעד ראשון מוצלח מאוד
רק תתנו לאסאדו הזה את הזמן שהוא צריך בתנור, ותקבלו בתמורה בשר רך ועסיסי, עם טעם נפלא, באפס מאמץ
מתכון שהוא הצלחה בטוחה - לא מסובך מידי להכנה, אבל בזכות כמה טריקים הופך למנת רושם נהדרת לשולחן החג
צ'יפס קולרבי אפוי בתנור, כל כך טעים, כל כך פשוט, כל כך מתבקש בעל האש
עם חצי מכמות הקלוריות ועם תוספת חיזוק של ערכים תזונתיים, אודי ברקן ואושר אידלמן, שפים ודיאטנים קלינים, מכינים מפרום מקולרבי במילוי עשיר במיוחד. החלק הכי טוב - זה דורש הרבה פחות התעסקות ועבודה מהמפרום הקלאסי
במסעדת קלארו של השף רן שמואלי חוגגים החודש עם תפריט שורשים מיוחד, ואנחנו נגנבנו על מנת הקולרבי שמוגשת שם עם רוטב קיסר עשיר בטעמי אוממי. עכשיו יש לנו מתכון, וזה הזמן לנסות אותה בעצמכם
לשף יוסי שטרית יש את הגרסה הייחודית שלו להכנת מפרום, והיא לא דומה לאף אחת שטעמתם לפני כן. את תפוחי האדמה הוא מחליף בקולרבי המופלא והעשיר בטעם ובמקום מילוי הבקר הכבד הוא מכין תערובת מתובלת וקלילה של עוף ואורז. חכו שתגיעו לרוטב
דיאטטי, פריך, טעים ומרענן. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט שורשים חמצמצים עם קולרבי וגזר ברבע שעה