קובה בשר מטוגנת, ומושלמת
לא לפחד להכין קובה מטוגנת במילוי בשר ממש מאפס. כאן אינס שילת ינאי במתכון מפורט שמראה לנו כמה זה קל, והטעם אוי הטעם
לא לפחד להכין קובה מטוגנת במילוי בשר ממש מאפס. כאן אינס שילת ינאי במתכון מפורט שמראה לנו כמה זה קל, והטעם אוי הטעם
הקובה, בין אם בגרסה המטוגנת שלה או המבושלת במרק, היא מאכל שהתנחל במטבח הישראלי בהצלחה גדולה, עד שהיא זכתה גם לגרסאות קפואות להכנה מהירה. יצאנו אל המסעדות, שמענו על הגעגוע לקובה של סבתא - ובדקנו איפה נמצא את המנה הזולה ביותר וכמה נשלם בסופרמרקט?
השבועות האחרונים הורידו לנו כל בדל של חיוך מהפנים. הודיה ויהודה גוהר החזירו אותו בענק
מה שהחל כתחביב קורונה זמני והתגלגל לפופ-אפ זמני עוד יותר הפך פתאום לדוכן הכי מנחם בעיר. ככה זה כשמתרכזים באוכל
במעוז הקובות העיראקיות המפורסם של דוד חביב מכינות בנותיו, מרב בן שושן ושני ירושלמי, קובה בורגול עם חמוצים מסורתיים