מנה אש: קבב דגים עם סלט משוויה טוניסאי
איילה ג'ני מלמדת אותנו להכין קבב דג נהדר שאפשר לעשות על המנגל, בתנור או במחבת, על סלט משוויה של ירקות שרופים וטחינה, מנה מפוצצת בטעמים שרופים מיוחדים
איילה ג'ני מלמדת אותנו להכין קבב דג נהדר שאפשר לעשות על המנגל, בתנור או במחבת, על סלט משוויה של ירקות שרופים וטחינה, מנה מפוצצת בטעמים שרופים מיוחדים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הבשלן איתי דגן במתכון מושקע לקבב דג לבן עם שפע ירוקים, רוטב חמצמץ ושעועית השף. סיר שהוא ארוחה שלמה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשוק תלפיות החיפאי פועלת חמארה מצליחה שהשמועה אודותיה עוברת מפה לאוזן. אבי ביטון מגיע לפרגן ולומד מהם להכין קציצות אפויות ומופלאות תוך עשר דקות בלבד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מפרגן למסעדת קלמטה היפואית, ומכין בהשראתה קבב דגים טרי עם שפע של כוסברה, ברוטב בצלצלי שאלוט מקרומלים בדבש תמרים וצ'ילי