הפרעצל המושלם, בבית: בייגל שאופים לבד, ובהצלחה
שחר ואורן מנחים אתכם ומראים לכם איך מכינים בייגל (פרעצל) שחום וריחני בתנור הביתי, ועוד מקמח כוסמין בריא
שחר ואורן מנחים אתכם ומראים לכם איך מכינים בייגל (פרעצל) שחום וריחני בתנור הביתי, ועוד מקמח כוסמין בריא
אין מאפה אהוב יותר מאשר לחם חם שאך יצא מהתנור, וליאור משיח אופה את הפחמימה הטעימה מכולם
הפתעת מקררים טעימה, הפתעת שימורים טעימה והפתעת תנורים טעימה: טועמי "חדש על המדף" הרימו גבה
דמיינו פרעצל ביתי חם שיצא זה עתה בתנור, עכשיו נסו לדמיין מה קורה כשאתם בוצעים אותו ובפנים מתגלה מילוי פיצה מענג עם גבינה חמה ונמתחת. אנחנו ממליצים לכם להתעורר ולהתחיל לעבוד
אין כמו לחמניות חמות וטריות שמכינים בבית, וזה אפילו לא עניין כל כך מסובך. אינס ינאי מכינה לחמניות פרעצל שחומות וריחניות, עם טריק קטן של תיבול שמשדרג אותן פלאים
הגבינה והזיתים כבר בפנים. מיקי שמו חוסך את ההתלבטות מה לשים בבוקר בכריך ומכין לחמניות פרעצל ביתיות בגרסה מקוצרת עם זיתים וקוביות גבינה שנטמעים בבצק והופכים אותו לעשיר בטעם ומרקם
עדי ואלעד כחלון יצאו לחל"ת כמו כולם וחשבו מה לעשות כמו כולם. בניגוד לכולם, הם פיצחו את סודותיו של בצק הפרעצל
יום חג לתל אביבים - אין יותר צורך לחצות לצד הלא נכון של איילון, ערן שרויטמן והפרעצלים המפורסמים שלו נחתו הבוקר במרכז ת"א
שרויטמן, אחד מבתי הקפה הכי שווים שנפתחו בשנים האחרונות, בגבול שבין גבעתיים לתל אביב, מתרחב לסניף נוסף במרכז תל אביב, עם הפרעצל האגדי, הכריכים המעולים ומאפה הספוליאטלה כמובן, הנה כל הפרטים
את הפרעצלים הטריים שלו אפשר היה להשיג עד לא מזמן רק במסעדות וברים מסוימים בתל אביב, אבל מעכשיו לשף ערן שרויטמן יש מאפיה ובית קפה משלו שם תוכלו לרכוש הביתה את המאפים המופלאים, אבל לא רק
למי שיעשה את דרכו אל עבר המקום של סבא מרקו, שמסתתר אי שם באשקלון, צפויה הפתעה תפוחה וריחנית - בייגלה או פרעצל טריים בעבודת יד שישאיר לכם עודף מחמישה שקלים