4 מרכיבים, טיפ אחד מנצח: כך מכינים לאפה עירקית על מחבת
הכי חשוב זה מחבת לוהטת. כל השאר, פה במתכון של רובי מיכאל
הכי חשוב זה מחבת לוהטת. כל השאר, פה במתכון של רובי מיכאל
קודם מבשלים את הפתיתים חצי דרך, אחר כך מוסיפים להם בטטה צלויה שנטחנה עם שמנת מתוקה. וואי כמה שזה טעים
עם סלק צלוי, ונוזלים שמתווספים לאט לאט, בדרך למנה מנצחת
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו. התוצאות לא איחרו לבוא
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו. התוצאות לא איחרו לבוא
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו, הם לקחו את הקינואה ויצרו ממנה מנות פאסט פוד שלא גורמות נקיפות מצפון
רובי מיכאל עם מתכון של אותם הפתיתים האהובים והמוכרים, הפעם עם קרם בטטה שמנת שאי אפשר להפסיק לזלול
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו, התוצאות לא איחרו לבוא
עם שעועית לבנה גדולה אבל עדינה, קרם קוקוס שופע טעמים וקוביות פרגית עסיסיות, כל מה שמתבקש הוא קצת אורז לבן על יד ואתם מסודרים
תסתכלו על התמונה הזו, עוגיות שוקולד שמחביאות בתוכן ממרח שוקולד נמס. האם מתלכלכים? ייתכן. האם הן יתחסלו במהירות? בוודאי
מנה נפלאה שהיא בין שניצל לקרנצ'יות של חטיף קינואה
מסוג המנות שכולם אוהבים, שופעת טעמים אסייתיים מהמזרח הרחוק ומכילה את העיקרית והתוספת על אותו מזלג
משלבים קינואה מבושלת ודבש במאפה ריחני, מבושם וטעים, מעטרים בפרוסות שזיפים ומקבלים מאפינס מושלמים לחגים
הם קטנטנים ורכים, מלאים בפריקה וערמונים, וביחד הופכים למנה עיקרית מנצחת לחג הזה
קציצות דגים שהאורז בהן מתנפח לצורת קיפוד מרשימה ברוטב לימוני טעים במיוחד, ומעל הכול גרגירי רימון לשנה טובה
תהל כהן במתכון למאפי שמרים תוצרת בית רכים ונהדרים, עטופים סוכר חום וקינמון עם מטבל יוגורט יווני מתקתק
כשכל מה שצריכים זה אוכל לנשמה, מטוגן ומצופה פירורי לחם שנמתח ונמתח כשבוצעים אותו
זה לא סתם עוד דג בציפוי ומטוגן. תוספת הפיסטוקים הטחונים לוקחת את המנה הזו לרמה אחרת
חטיפי עוף נטולי גלוטן, בציפוי ממכר ועטופים ברוטב אסייתי מתקתק, ששוכבים על אורז לבן שיספוג את הטעמים. זה בדיוק מה שהיינו צריכים
פצצת בריאות מושלמת על יד הקפה או התה ורק מחכה לטבילה
מערבבים קצת ואז נותנים לשמרים לעשות את העבודה. התוצאה היא לחם של טעמים עם מעטה קראסט שחום ופריך
רך, מוכן בקלות, מלא בטעמים ונאפה ממש כמו עוגה. הלחם הבריא הזה הולך לעשות לכם את השבוע
זה לא סתם רוטב עגבניות פשוט, אלא כזה המכיל בתוכו טעמי אומאמי עמוקים וגם פירורי לחם קראנצ'יים
משתמשים בקמח תופח וגם בריוויון, עם שפע גבינות, זיתים ועשבי תיבול עם המון טעם, בדרך למאפה טעים ומיוחד
השמרים? כבר נמצאים בפנים. הקמח? כוסמין ובריא. הטופינג? מפואר וגם קל להכנה. פוקאצ'ה נהדרת שמכינים בקלות ובמהירות
מערבבים חלב עם קורנפלור ותבלינים, שולחים בזריזות למיקרו ויש לכם כוס טעימה של סחלב חם
הרבה דברים טובים, ועוד קצת
אתם בכלל לא מבינים כמה זה קל, זול, טעים ובריא להכין פופקורן בעצמכם בעזרת המיקרו הביתי וללא חשש
אוהבים לנשנש (מול הכדורגל או בכלל) אבל כבר לא יכולים להסתכל על חטיפים לא בריאים? המתכון הנהדר הזה של נעמה גאון ילמד אתכם איך מכינים פצצת בריאות טעימה וקראנצ'ית שמתפצפצת בפה
תוספת טעימה ומעולה של בורגול, שום ועגבניות שרי שמכינים בכמה דקות בעזרת המיקרו
כזו לא הכנתם ובטח לא טעמתם. מושלמת לשבועות ובכלל - עוגת גבינה שמשלבת בתוכה שוקולד בלונדי עם הטעם הקרמלי הייחודי שלו
גל זהבי עם מתכון פטנט מהיר לריזוטו פסטו שמוכן במהירות שיא במיקרו, כי למי יש כח לעמוד ולערבב
מסוג המתכונים שילדים ובני נוער יכולים להתנסות בהם בקלות לבדם ועל הדרך גם לאכול קינואה עשירה ומזינה
סלט בריא, טעים ומשביע שהוא גם ארוחה שלמה וחמה. מסוג המתכונים שיגרמו לכם להרגיש טוב עם עצמכם
אורז שמגיע עם צבע סגול מהפנט, וטעם עשיר ומיוחד שמגיע מהכרוב הסגול והתפוח המטוגן
אין כמו עוגה בחושה מקמח תופח, הכי קלה להכנה והתוצאה תמיד יוצאת מוצלחת. הפעם עם טוויסט חמצמץ-מתקתק בדמות ציפוי לימוני שלוקח אותה למעלה
מנה סופר מרשימה בתבנית אחת של נתחי סלמון עסיסיים, בצירוף אורז מלא טעם עם ערמונים, מתאימה כראשונה ועיקרית בחג הזה
כמנת פתיחה, או כמנה עיקרית לצמחונים ולטבעונים בערב החג, או סתם כפינוק של אמצע השבוע. פלפל השושקה מתפקד פה כפצצת מתיקות, כשאליו משתדך רוטב עגבניות צרובות ואורז שופע טעמים, אי אפשר לטעות
ראפ טורטייה שמכיל שפע של בריאות עם לא יותר מדי קלוריות
אורז שמתבשל בציר ירקות בתנור, עשיר בירקות ומעל גבינת פטה חמה. כן, זה טוב כמו שזה נשמע
תקראו לו איך שתרצו, דייניש, סינבון, או אפילו שנק קינמון. אם אתם מהמעריצים של המאפה הזה פשוט חובה לאפות אותו בבית, הריח יטריף אתכם ויש גם טריק קטן
להריוניות ולחובבות הסושי, לטבעונים ולכל מי שאוהב את המטבח היפני. מתכון פשוט וקל להכנה של רול סושי טבעוני וטעים
שחר ואורן מנחים אתכם ומראים לכם איך מכינים בייגל (פרעצל) שחום וריחני בתנור הביתי, ועוד מקמח כוסמין בריא
קובנה היא מאפה לא מתנצל. יש בה המון, אבל המון, חמאה מזוקקת, וזה מה שעושה אותה לכל כך טעימה. ארז קומורבסקי אופה ומוותר על הדיאטה
שילוב של אורז עגול מבושל, ביחד עם תבלינים כמו וניל והל, יוצר פודינג אורז מושלם. עכשיו נשאר רק לקרמל סוכר ויש לכם קינוח אישי מנצח
שחר ואורן מלמדים אתכם איך לאפות לחם בתנור הביתי בצורה המוצלחת ביותר, תצטרכו להתאפק לא לפרוס אותו מיד כשיצא ריחני מהתנור
הפריקה - חיטה ירוקה קלויה - מכילה יותר חלבון, ויטמינים ומינרלים למשל מאורז או בורגול, ועוד לא דיברנו על הטעם המעושן הנהדר, כאן במתכון לטאבולה מרעננת וטעימה
הגרסה הישראלית לפוקי מגיעה כמנה עשירה ובריאה עם חזה עוף ותבשיל נהדר של גרגרי חומוס וחציל, ומעל הכול ירקות טריים חתוכים דק-דק
נשאר לכם מרק שעועית? בואו נלמד איך מכינים בוריטו מושקע הכי מהר שאפשר. מצמצמים את המרק לרוטב, מסדרים בתוך טורטייה עם אבוקדו וירקות טריים, ומגלגלים
עם מרינדה שמרככת את חזה העוף ורוטב חמוץ מתוק שמכינים מאפס ובקלות, לא טעמתם את הגרסה הנהדרת הזו ללהיט האסייתי