פיטמאסטר באה לעשות שואו בשר. ישראל היא רק ההתחלה
ערב של שיאים, מהכניסה ועד הקינוח

ערב של שיאים, מהכניסה ועד הקינוח
ביולי השנה הפתיע המותג נינג'ה עם השקת סדרת Ninja Woodfire בישראל, קטגוריית מוצרי חוץ שהבטיחה פתרונות חדשניים לאירוח, בישול, צלייה ואפייה, לראשונה מחוץ לבית. בדקנו את הטאבון שמיועד להכנת פיצות ברמת מקצועית אבל לא רק! בדקנו מה הוא יודע לעשות וכמה הוא שווה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בקבוצות האוכל בפייסבוק היא מכונה "מקדש הבשר האולטימטיבי", חובבי הבשר האמיתיים מגיעים אליה מכל אזור המרכז והשרון בלי לחשוב פעמיים ושמה יצא למרחקים כמשכן הקרניבורים הארצי. מסעדת המעשנה בינוב כבר בת 7 וזה זמן טוב להיזכר בחוויה הקרניבורית הייחודית שהיא מציעה
יותר מעשור של ריח בשר מעושן על הבגדים, והמשאית הזאת עדיין מתניעה כל בוקר בשמונה וחצי, ומבקשת לדעת אם "המחיר בסדר"
"ילד הפלא של הבשר" תקע דגל באחד הרחובות הכי עמוסים בעיר, ועכשיו רק נשאר לנו לפזר את העשן ולתת ביס
בשיתוף טרייגר גריל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מעשנת הבשר הראשונה היתה מעין בור באדמה, אך מאז כמובן בני האדם השתכללו. הכירו את מעשות הבשר האיכותיות של טרייגר גריל
מגוון של בשרים שיוצאים מהמעשנה, נימוחים, עסיסיים וספוגים בניחוחות עשן משכרים, לצד רטבים מקוריים תוצרת המקום כמו סרירצ'ה-מייפל או כוסברה-ליים על בסיס קרם פרש, תכירו את טקסס ברביקיו גרסת פלורנטין
הכירו את "משפחת שכטר" מסעדת בשרים חדשה שעושה מטבח אמריקאי בהשראת יהודי ברוקלין, עם נתחי בשר מהמעשנת ותוספות כמו סלט תפוחי אדמה במיונז וחזרת, חלה לוהטת עם ממרח סלק חריף ואפילו פשטידת אטריות מעושנת, לחיים (במבטא אמריקאי)!
פתאום קם אדם בבוקר ומחליט להפוך את המסעדה החלבית שברשותו למעשנת בשר, כעת הכירו את בראשית סמוק האוס, מסעדת בשרים כשרה לקרניבורים אמיתיים
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה הכי חשוב כשמעשנים בשרים בבית, אילו נתחים כדאי לבחור ולמה לא תמצאו את הבירות המצוינות שלו ברשתות השיווק? שיחה צפופה עם ניר בישיק ממבשלת BISHIQ
הנוסעים צפונה יכולים להשאיר את הסנדוויצ'ים בבית: המסעדן שפתח את דוריס קצבים ב-2004 פתח בימים אלו את "פינת עישון" - מעשנת בשר טקסס סטייל עם תפריט של בשרים מעושנים המיובאים מארה"ב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איזה נתח מומלץ לעישון? איך לבחור מעשנה טובה? מה הטמפרטורה הנכונה ואיך להכין נתח גדול שמתפרק מהעצם עם ארומה מעושנת? עונת ה"על האש" התחילה רשמית ולמי שאוהב באמת בשר ומוכן לעלות שלב - בשר הישר מהמעשנה הוא הדבר הבא
חובבי בשר - הגיע הזמן לשדרג את המיומנויות שלכם לשלב הבא ולהצטייד במעשנה. קבלו שני מתכונים למתחילים מתוך הספר "עשן" השף אדם ויה מדוריס קצבים, שמתמחה כל כולו בעישון בשרים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איש האוכל דרור פילץ מעשן בשר כבר למעלה מ-30 שנה בבוסתן עצי המנגו והאבוקדו שבביתו ומשחרר לדרכם אנשים שבעים ומאושרים שנשבעים שבשר כזה עדיין לא יצא להם לטעום. עכשיו תורכם לגלות את הסוד לאושר