המסעדה שיורדת נמוך כדי להאכיל ברמה גבוהה
כמה פעמים יצא לכם לחפור בור על מנת לבשל בתוכו? מסעדת Joud יכלה להסתפק בטאבון ובגריל, אך בחרה בשיטת בישול מסורתית שמעניקה לאורחיה חוויה קולינרית אחרת לגמרי, ויש גם שני מתכונים
כמה פעמים יצא לכם לחפור בור על מנת לבשל בתוכו? מסעדת Joud יכלה להסתפק בטאבון ובגריל, אך בחרה בשיטת בישול מסורתית שמעניקה לאורחיה חוויה קולינרית אחרת לגמרי, ויש גם שני מתכונים
חצי מדינה התעוררה הבוקר עם קרייבינג אדיר (וטבעי) למנה הזאת, אבל רק אנחנו השגנו את מתכון שעושה את העבודה
מסאחן זו מנה מרשימה וטעימה במיוחד מהמטבח הערבי. הפעם יעלו על גבי הלאפה הפריכה ויאפו יחד איתה נתחי הודו עסיסיים שהתבשלו בישול איטי בבצלים שחומים, שמן זית ובהרט
לכאורה מדובר בעוף פשוט עם תבלינים על פיתה, אבל המסאחן מלא הטעם של חוניטו עולה על סך חלקיו, ומציע מנה ביתית נהדרת ב-25 שקלים. ושלא תעזו להשתמש בסכין ומזלג
המטבח הפלסטיני נמצא בשיא עושרו בלילות חודש הרמאדן. קבלו 3 מתכונים מסורתיים של הבשלנית נרימן אליוואט ממזרח ירושלים: אורז עם מלוחייה, מסאחן וממולאים