ויוה איטליה: פסטיבל קמפניה
לכבוד פסטיבל קמפניה שנחגג השבוע במסעדות, פגשנו 3 שפים איטלקים מדופלמים לשיחה וניסינו להבין למה ישראלים כל כך אוהבים אוכל איטלקי?
לכבוד פסטיבל קמפניה שנחגג השבוע במסעדות, פגשנו 3 שפים איטלקים מדופלמים לשיחה וניסינו להבין למה ישראלים כל כך אוהבים אוכל איטלקי?
הדור הבא של הפיצה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו בת"א מכין קלצונה מבצק פיצה מקופל בשלל מילויים
החלק הכי כייפי בהכנת פוקצ'ות הוא דווקא התוספות. השף מנה שטרום מקפה קמפנלו מלמד איך מכינים את הבצק ומציע אופציות למה שתוכלו לפזר מעליו
בזריזות או עם השקעה מרובה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו מכין פיצה נפוליטנית בכמה ורסיות
איטלקי, מסורתי ובניחוח עשבי תיבול. השף מנה שטרום יוצר ארוחת חג איטלקית מלאה ומרעננת
מנה שטרום וקרן פלס חוברים לפתיחת פיצרייה חדשה בדרום תל אביב. רק אל תחנו עם פז'ו 92 על המדרכה