גם קלאסיקה איטלקית נכנעת בסוף: טירמיסו אמיתי, אבל *עם* נוטלה
הוא עדיין מסורתי, ועדיין מעלה זכרונות רכים מארץ המגף, אבל כל קינוח נכנע בסוף לטוויסט, והפעם מדובר בטוויסט מושחת במיוחד
הוא עדיין מסורתי, ועדיין מעלה זכרונות רכים מארץ המגף, אבל כל קינוח נכנע בסוף לטוויסט, והפעם מדובר בטוויסט מושחת במיוחד
לעוד יום לוהט מכינים טירמיסו איטלקי משודרג כולל מתיחת פנים קלה והידוק במקומות הנכונים שיהפכו אותו לעוגת גלידה מרעננת, שאפשר לאכול ישירות מהתבנית עם כף או להגיש פרוס באלגנטיות
השנה עושים תיקון לקינוחים של פסח והופכים את עוגת המצות המסורתית לטירמיסו חגיגי שאפשר להתענג עליו עם קצת פחות ייסורי מצפון
בשיתוף רמי לויקפה הוא כבר מזמן לא רק משהו פונקציונאלי להתעורר איתו בבוקר. מהפכת הגל השלישי של הקפה הביאה איתה תרבות שלמה, וזה הזמן לבדוק איפה אפשר להנות מפולי קפה איכותיים, ולא רק במשקאות
בשיתוף zap restנתקעתם בלי קינוח לשבועות? תמיד אפשר לסמוך על המתכונים של קונדיטוריית ביסקוטי שיצילו את המצב, והפעם קבלו את הגרסה המושלמת לטירמיסו קליל ומהיר ללא ביצים, צאו לדרך
האיטלקים אלופים בקלאסיקות, וגם את קינוח הטירמיסו הם עושים בצורה מושלמת. ליאור משיח משחזרת את אחד המתכונים המנצחים בספר המתכונים שלה, כי מי יסרב לקקאו וקרם מסקרפונה?
סוגתגם השבוע השפית תמר כהן-צדק מכניסה אותנו למטבח האינטימי שלה, וחולקת איתנו מתכון פשוט ומופלא לעוגת טירמיסו איכותית וקלה להכנה
השבוע נעמה נויהאוז מכינה קינוחים אישיים בסגנון טירמיסו שלא מצריכים בכלל אפייה: פאי שעשוי מבישקוטים טחונים ומלית של קרם מסקרפונה
מחפשים קינוח מהיר בלי הרבה השקעה? 3 אופציות שדורשות מעט טירחה במטבח ובסופן יוצא קינוח שנראה מושקע ומרשים
מי לא מכיר את המחזה הבא: מיד אחרי פסח מתמלא המזווה בקופסאות מצה חצי ריקות. מיקי שמו מציע להשתמש בשאריות המצה כדי להכין מאפים אלגנטיים במיוחד
החום מטיל עליכם עייפות כלל מערכתית? בואו להכין קינוחי קפה מעוררים. השפית נועה לוי והקונדיטור נועם דגן, מג'וז ולוז בתל אביב, מלמדים איך מכינים טירמיסו, קרמבו קפה, וזביונה קפה בערק ומשמש אוזבקי
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון