בר יין חדש ברמה"ש. ועוד המלצות שתייה לסופ"ש
ליקר טירמיסו מאירלנד, פינו נואר מניו זילנד ובר יין חדש ברמת השרון. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לשתות כמו שצריך גם בסוף השבוע הזה
ליקר טירמיסו מאירלנד, פינו נואר מניו זילנד ובר יין חדש ברמת השרון. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לשתות כמו שצריך גם בסוף השבוע הזה
לכבוד שבועות, בחרנו בארבעה מתכונים לקינוח הגבינה האיטלקי הכי מפורסם - טירמיסו קלאסי, עוגת גלידה טירמיסו מרעננת, טירמיסו ללא ביצים בכלל ואחד בכוסות אישיות עם תוספת מענגת של שכבת שוקולד נוטלה. רוצו להכין לפני שהחג יתפוס אתכם לא מוכננים
טעם של טירמיסו משובח בביס אחד. שילוב מושלם של מרירות נפלאה מהקקאו וקרמיות נפלאה מהגבינה
כשר כן, אבל גם מושחת
נתקעתם בלי קינוח לשבועות? תמיד אפשר לסמוך על המתכונים של קונדיטוריית ביסקוטי שיצילו את המצב, והפעם קבלו את הגרסה המושלמת לטירמיסו קליל ומהיר ללא ביצים, צאו לדרך
נווה המדבר הטעים של משה בראל כולל חניה אינספור, קפה מצוין, לב רחב ויד רחבה עוד יותר. צריכים עוד משהו?
כשרוצים מתכון קלאסי לטירמיסו, הכי פשוט וקל וללא התחכמויות מיותרות - יש רק מישהי אחת שאנחנו סומכים עליה
יום הקפה הבינלאומי שחל היום (1 באוקטובר), הוא תירוץ נהדר מבחינתנו לחגוג את המשקה שאנחנו כל כך אוהבים, וכמו שאומר השיר "אין חגיגה בלי עוגה", אז קבלו 3 עוגות שעושות הכי הרבה כבוד לקפה
חברת "הגלידות של פלדמן" מציגה סדרת גלידות בטעם קינוחים מוכרים: טירמיסו, מלבי ובקלאווה לכבוד חג שבועות
ולנטיינס דיי הוא החג המושלם לקינוח מתוק ומפנק, וכיוון שלא היינו בחו"ל כבר הרבה זמן - הנה קפיצה זריזה לאיטליה, ממלכת הטעמים. אם יש לכם זמן פנוי בבית, לכו על הקינוח האיכותי הזה
הוא עדיין מסורתי, ועדיין מעלה זכרונות רכים מארץ המגף, אבל כל קינוח נכנע בסוף לטוויסט, והפעם מדובר בטוויסט מושחת במיוחד
לעוד יום לוהט מכינים טירמיסו איטלקי משודרג כולל מתיחת פנים קלה והידוק במקומות הנכונים שיהפכו אותו לעוגת גלידה מרעננת, שאפשר לאכול ישירות מהתבנית עם כף או להגיש פרוס באלגנטיות
השנה עושים תיקון לקינוחים של פסח והופכים את עוגת המצות המסורתית לטירמיסו חגיגי שאפשר להתענג עליו עם קצת פחות ייסורי מצפון
קפה הוא כבר מזמן לא רק משהו פונקציונאלי להתעורר איתו בבוקר. מהפכת הגל השלישי של הקפה הביאה איתה תרבות שלמה, וזה הזמן לבדוק איפה אפשר להנות מפולי קפה איכותיים, ולא רק במשקאות
האיטלקים אלופים בקלאסיקות, וגם את קינוח הטירמיסו הם עושים בצורה מושלמת. ליאור משיח משחזרת את אחד המתכונים המנצחים בספר המתכונים שלה, כי מי יסרב לקקאו וקרם מסקרפונה?
השבוע נעמה נויהאוז מכינה קינוחים אישיים בסגנון טירמיסו שלא מצריכים בכלל אפייה: פאי שעשוי מבישקוטים טחונים ומלית של קרם מסקרפונה
מחפשים קינוח מהיר בלי הרבה השקעה? 3 אופציות שדורשות מעט טירחה במטבח ובסופן יוצא קינוח שנראה מושקע ומרשים
מי לא מכיר את המחזה הבא: מיד אחרי פסח מתמלא המזווה בקופסאות מצה חצי ריקות. מיקי שמו מציע להשתמש בשאריות המצה כדי להכין מאפים אלגנטיים במיוחד
החום מטיל עליכם עייפות כלל מערכתית? בואו להכין קינוחי קפה מעוררים. השפית נועה לוי והקונדיטור נועם דגן, מג'וז ולוז בתל אביב, מלמדים איך מכינים טירמיסו, קרמבו קפה, וזביונה קפה בערק ומשמש אוזבקי
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון