עוגת שוקולד ושמן זית פרווה
עוגה נפלאה של שמן זית ארומטי עם שוקולד מריר, נטולת גלוטן או מוצרי חלב, קלה לעשייה, זריזה, ואפילו לא מלכלכים יותר מדי כלים, אז איפה הקאץ'? אז זהו שאין
עוגה נפלאה של שמן זית ארומטי עם שוקולד מריר, נטולת גלוטן או מוצרי חלב, קלה לעשייה, זריזה, ואפילו לא מלכלכים יותר מדי כלים, אז איפה הקאץ'? אז זהו שאין
עוגת קרמבו אלמותית, עוגת שוקולד עסיסית, פאי מושחת עם קרמל מלוח, פבלובה מלכותית וגם עוגה בחושה כזו שרק מערבבים בקערה. קבלו 10 מתכונים מנצחים לעוגות כשרות לפסח שילוו אתכם בימי החג, והרבה אחר כך. לגזור ולשמור
הילדים רוצים פנקייק גם בפסח? אין בעיה בכלל. 3 מתכונים נהדרים לפנקייקים קסומים ואווריריים בלי טיפה של קמח
עסיסית, פאדג'ית, נימוחה - ועוד כמה מילים שלא הצלחנו לכתוב בגלל ריור-יתר
מי אמר שבפסח צריך להתפשר על עוגיות יבשושיות? עוגיות שוקולד נימוחות ומושלמות כאלה לא אכלתם בחיים
הן אולי תמימות למראה אבל מדובר באחת העוגיות המושלמות ביותר שיצא לנו לטעום: עוגיות שקדים פריכות עם ממרח פרלינה קטיפתי, והפלוס: הן כשרות לפסח. לא הייתה ברירה אלא לבקש ממיקי שמו את המתכון
תחתית עם טעם עדין וממכר של פאי פקאן, מלית גבינה קרמית וקטיפתית וציפוי של רוטב קרמל משגע תוצרת בית שמכינים בכמה דקות. עם כזאת עוגה מי בכלל צריך קמח?
ליאת נעמי שירית מציגה את הגרסה שלה לגריבה, עוגיות השקדים המרוקאיות, ואלו ללא ספק העוגיות הכי טעימות ומהירות שתכינו. כמעט כמו המהירות שבה הן נמסות בפה
כי זה ממש בסדר להגיש בפסח, או להביא מתנה למארחים, קינוחים קנויים, בעיקר כשהם כאלו מוצלחים
רשת בתי קפה BIGA פותחת סניף בקונספט ייחודי: תפריט מלא נטול קמח חיטה. הסניף פונה לקהל חובבי המזון ללא גלוטן, הסובלים ממחלת הצליאק או הנמנעים מגלוטן מטעמי בריאות. ביגה חורב חיפה ניפתח בהשקעה של חצי מיליון שקל
פבלובה אולי נראית כמו סיפור מסובך, אבל למעשה היא ענין פשוט להפליא. ליאת נעמי שירית לוקחת אתכם יד ביד עד לתוצאה המושלמת, אותה היא מקדישה הפעם ליום העצמאות של אמריקה, אבל אתם יכולים להרגיש חופשי לקשט איך שבא לכם
היא אמנם כשרה לפסח, אבל אנחנו מאמצים את המתכון שלה לכל ימות השנה, עוגת השוקולד ללא קמח של השף-קונדיטור ענר צלאל לדלאל הקונדיטוריה, שוקולדית וטעימה בטירוף
אין ספק שאחד הכוכבים הראשיים בסגר זה הוא הפנקייק, אבל מה עושים עכשיו כשיותר ויותר קשה להשיג ביצים? והחל מעוד כמה ימים גם קמח לא נוכל לאכול? יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם
מירב שיינר-דנצ'נקו, ממשיכה להתכונן איתנו לפסח, עם מתכון נוסטלגי קל להכנה ומתוק להפליא, של עוגיות קוקוס נפלאות בציפוי שוקולד
הטור הזה אמנם מוקדש לכל אותם רגישים לגלוטן, שצריכים לבדוק פעמיים לפני כל דבר שהם אוכלים; אבל העוגיות האלו מיועדות לכל חובב שוקולד אמיתי, הוויתור על הקמח פשוט יוצר מרקם נימוח שנמס בפה. אנחנו השתכנענו בביס הראשון
2 בננות, ביצה אחת ושמן זה כל מה שצריך בשביל פנקייק אוורירי ורך. גם אנחנו לא האמנו, אבל פרויקט חנוכה ממשיך לייצר נסים שלא ייאמנו במטבח