כמה עירבובים, ולתנור: לחם תירס מפנק ב-10 דקות עבודה
דומה בצורת הכנתו יותר לעוגה בחושה מאשר ללחם ודורש לא יותר מ-10 דקות עבודה. רותם ליברזון מלמדת להכין לחם תירס מפנק עם פטריות
דומה בצורת הכנתו יותר לעוגה בחושה מאשר ללחם ודורש לא יותר מ-10 דקות עבודה. רותם ליברזון מלמדת להכין לחם תירס מפנק עם פטריות
לכבוד הקיץ השף קינן בסל, בעל חלל האירוח Society Salon חזר מהשוק עם ארגז של תירסים ושלושה מתכונים נהדרים - נתחיל עם לחם תירס ביתי, שמכינים בתבנית כמו עוגה בחושה, ואז צורבים בחמאה, כי זה ידוע שאלוהים ברא את החמאה מיד אחרי התירס
רוחות הסתיו שמתחילות לנשב ואווירת החגים, הן בדיוק הזמן למלא את הבית בריח מתקתק של לחם תירס. כזה שניתן לפרוס ממנו פרוסה שמנמנה ליד התה או להוסיף לו עוקצנות אמריקאית
תקופת הילדות של מאיה דרין מלאה בזיכרונות נוסטלגיים של ביצה מטוגנת שמסתתרת בתוך בצק. מתכון מהיר וטעים שילדים אוהבים, עם טוויסט
לא חייבים שמרים בשביל לחם אורלי פלאי ברונשטיין מתקתקת לחם מהיר וצהבהב, שיוצא מהתנור אחרי 20 דקות עם טוויסט של פיקנטיות מקסיקנית