מתכוני דגים מושלמים שעושים בקלות בבית
על הגריל, בקציצה, או נא לגמרי. עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפסיקו לפחד ותתחילו לאהוב לבשל עם דגים ולהרשים את האורחים
על הגריל, בקציצה, או נא לגמרי. עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפסיקו לפחד ותתחילו לאהוב לבשל עם דגים ולהרשים את האורחים
השילוב הזה כל כך מתבקש, שקצת לא נעים לנו מעצמנו שלא עשינו את זה ככה עד היום
בפעם הבאה שמתחשק לכם לפנק את המשפחה במנת דגים טעימה, זה בדיוק המתכון שאתם צריכים לנסות. פשוט, מדויק ומלא בניחוחות שיפתחו את התיאבון
נכון שגם לכם מנת דג בחמאה מומסת נשמע כמו חלום שתרצו על צלחת החג שלכם? ברור שכן, והנה המתכון שחיפשתם. כמה דקות במחבת עמוקה, ואתם מוכנים להגיש ולאכול
נמאס לכם מהגפילטע והחריימה? יוגב ירוס מציע לכם מנה ים תיכונית מושלמת לראש השנה עם שילוב טעמים נכון שמחמיא מאוד לבשרו העדין של הדג
מי נחשב ל"מלך" המימי, איזה מהם הכי נוח לאכילה ומה צריך לבקש מהמוכר? דיברנו עם מישהו שיודע וחזרנו עם טיפים ומתכונים
מנה מרשימה ומזינה, שכוללת דג וירקות ירוקים שמלאים בוויטמינים שאתם צריכים. והחלק הכי טוב - לוקח רק חצי שעה להכין אותה, ואתם ממש לא חייבים להיות בשלנים כדי להצליח איתה ובגדול
אחרי החג קשה להביט לכיוונו של אוכל כבד. שף קובי אוחיון למסעדת הרברט סמואל הרצליה משתף במתכון לדג לברק בתנור הנצלה כשהוא עטוף בטעמי המזרח הרחוק, ויוצא רך, רענן וכל כך טעים
במקום להסתבך בבישולים של ארוחה כבדה מציע לכם אוראל קמחי לקחת דגים, למלא את הבטן שלהם בכל טוב, לשדך ליין לבן ולשלוח לתנור. התוצאה עדינה ומפנקת
מחפשים בנרות אחרי מנה עיקרית פשוטה שתקצור שבחים בארוחת החג? יוסי שטרית מגיש לכם מתכון מוצלח ומהיר של פילה לברק חגיגי על ראגו שעועית בניחוח מעושן
השף אוראל קמחי מתקתק מנה עיקרית שנראית מיליון דולר תוך כמה דקות - פילה לברק ברוטב צבעוני של עגבניות וקייל
שייט חלומי בין מפרצים טורקיים נתן לרוני מולה השראה לבישול ים תיכוני בכל המובנים. מומלץ גם במטבח הפרטי